THE BEACH HOUSE ANGUILLA

The Beach House este o reşedinţă situată pe nisipurile albe din Meads Bay, una dintre cele mai frumoase plaje din Anguilla şi, probabil, din întreaga lume. Design-ul este unul uimitor, casa ocupând o suprafaţă de circa 17000 metri pătrați în capătul de vest al insulei.

Amplasată în mijlocul unor grădini frumos amenajate, reşedinţa oferă opt dormitoare spaţioase, zece băi şi două saloane. Arhitectura casei a fost inspirată şi concepută pentru a capta frumuseţea oraşului Anguilla, cu apusurile sale spectaculoase şi extraordinarele privelişti asupra oceanului. De asemenea, la dispoziţia oaspeţilor se află o duzină de terase în aer liber, alături de zone de distracţie şi oaze de linişte. Proiectată de arhitectul Ian Edwards, reşedinţa se prezintă cu interioare albe, pereţi de sticlă, alături de accente de lemn şi piatră naturală. Spaţiile din living şi mesele situate pe terase permit primirea unui grup numeros de persoane, în timp ce bucătăria închisă permite pregătirea mesei separat de restul activităţilor din reşedinţă. Ferestrele sunt de dimensiuni mari, permiţând o bună iluminare şi vedere către ocean, în timp ce uşile glisante îți poate aduce briza mării în interior.

O piscină infinită şi o cadă cu hidromasaj se află pe una din laturile terasei, în timp ce un grătar şi frigider exterior permit oaspeţilor să organizeze petreceri în grădina casei. Printre facilităţile puse la dispoziţie, regăsim un home theater, o sală de fitness şi un teren de tenis, proprietatea putând funcţiona şi ca o vilă de vacanță. Atracţiile situate în apropierea reşedinţei include restaurantr, baruri şi un teren de golf cu optsprăzece găuri. Dar, cu un ocean strălucitor aflat în apropiere, este foarte puţin probabil să vă doriţi să plecaţi din cadrul acestei locaţii fabuloase. Mai multe detalii aici (www.theagencyre.com).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here