Home STYLE Bang & Olufsen, căști aniversare Beoplay H95

Bang & Olufsen, căști aniversare Beoplay H95

0
Bang & Olufsen (căști Beoplay H95)

Bang & Olufsen sărbătorește 95 ani de inovație în sunet, design și artizanat, o ocazie perfectă de a oferi pasionaților una dintre cele mai performante căști audio. Denumite Beoplay H95, caștile dispun de o calitate înaltă a sunetului, confort durabil și anularea cu adevărat eficientă a zgomotului de fond, acestea fiind realizate cu ajutorul unor materiale de bună calitate și cu cea mai bună experiență fără fir pe care o poate oferi producătorul danez.

Bang Olufsen (Beoplay H95)

“Beoplay H95 este o îmbinare a celor mai bune elemente ale sunetului, designului și meșteșugului  Bang & Olufsen, o îmbunătățire substanțială care ridică moștenirea celor 95 ani de existență la standard foarte înalte”, a menționat Cristoffer Poulsen (SVP al Bang & Olufsen). Elemente esențiale care se regăsesc în calitatea sunetului. Beoplay H95 este disponibilă cu un design oval, care îmbracă în mod eficient urechile, pielea de miel oferind o notă luxoasă și o rezistență superioară, în timp ce o interfață inovatoare este asigurată cu ajutorul unei combinații de control tactil și cedrane mecanice. Prin cercetare și experimentare, inginerii de la Bang & Olufsen au reușit să creeze un design care se potrivește perfect pe forma urechilor. Această formă – produsă cu ajutorul spumei cu memorie – oferă un contact perfect cu pielea și o bună izolare a zgomotului de fond.

Bang & Olufsen (lifestyle image)

Designul benzii pentru cap a fost și el complet refăcut, cu un aspect mai curat, și este realizată din piele de vacă și căptușeală din spumă cu memorie pentru confort. De asemenea, banda dispune de o structură din aluminiu polișat, în contrast cu textura materialului din piele, ceea ce îi conferă acesteia un aspect minimalist și deosebit de elegant. Pernele pentru urechi sunt detașabile magnetic și se simt la fel de bine cum arată, partea interioară adaptabilă – combinată cu castile rotative și basculante – asigură o potrivire perfectă și un sunet confortabil. “Beoplay H95 este un produs al filozofiei conform căruia designul elegant trebuie însoțit de un sunet de calitate”, spune și Gavin Ivester (Vicepreședinte Proiect H95).

Bang & Olufsen (Beoplay. H95)

“Exprimăm un design cu forme esenșiale, condus de funcționalitate și execuție perfectă. Această atenție la detalii reprezintă esența limbajul nostrum de design. Minimalismul expresiv oferă siguranță și o personalitate”. Căștile Beoplay H95 sunt ușor de transportat, fie că vorbim de locul de muncă sau călătorii. Brațele din aluminiu, un element de semnătură al mărcii, sunt îmbunătățite cu ajutorul unor balamale pivotante suplimentare, astfel încât ele se pliează spre interior – la o dimensiune redusă – potrivindu-se perfect cu o cutie de transport compactă din aluminiu. Căptușite cu materiale textile pe interior, căștile sunt protejate de lovituri în timpul deplasării. În fine, pentru a sărbători cea de-a 95-a aniversare a mărcii, căștile sunt numerotate de la 1 – 95 și sunt în acest moment în vânzare, prețul anunțat fiind de 800 Euro.

Detalii aici: BANG & OLUFSEN

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version