Bang & Olufsen & Clot, ediție Beosound A1!

0
205
Bang & Lufsen & CLOT

Producătorul audio Bang & Olufsen și eticheta de modă CLOT au colaborat la realizarea ediției limitate Beosound A1. CLOT este o marcă creativă, tematica aleasă în piesele sale vestimentare având la bază legăturile dintre Est și Vest.

Beosound A1 (foto bang & Olufsen)

Plecând de la această idee, cele două companii s-au asociat pentru a celebra viața, muzica și cultura chineză. “Bang & Olufsen și CLOT împărtășesc pasiunea pentru artizanatul modern și materialele premium. Obiectivul etichetei de modă este de a uni culturi prin experiențe, adresându-se unei generații care rezonează prin misiunea noastră. Aceea de a stârni simțurile pentru o experiență de sunet supremă”, spune Christoffer Poulsen.

Produsul

Pentru a realiza acest concept de design, suprafața din aluminiu a Beosound A1 a fost colorată în roșu metalic. O trimitere către celulele sanguine care transportă elemente esențiale pentru creațiile culturale, pe măsură ce transmit muzica către ascultători. De asemenea, culoarea roșie are o semnificație bogată în cultura tradițională chineză. Ea a fost aleasă de CLOT pentru a aduce moștenirea orientală în epoca modernă.

Detaliu campanie Beosound A1 (foto Bang & Olufsen)

Sigla CLOT este imprimată pe grila difuzorului pentru crearea unui impact visual îndrăzneț, păstrând esența design-ului Bang & Olufsen. Cureaua din piele neagră dispune de o etichetă din antracit, logo-urile celor două mărci fiind gravate pe suprafațele acesteia. Beosound A1 este o boxă portabilă perfecta, cu sunet puternic și captivant. De altfel, boxa este concepută pentru pentru a fi împărtășită de cât mai mulți ascultători.

Detalii

Complet rezistentă la apă și praf, Beosound A1 poate reda muzică până la 18 ore fără încărcare. Sunetul omni-direcțional True360 face din această boxă centrul natural al atenției. Totodată, funcția Multipoint permite conecatrea a două dispozitive suplimentare și controlul asupra melodiilor. Beosound A1 oferă apeluri vocale clare, Bluetooth 5.1 și trei microfoane integrate. Noul difuzor se regăsește în magazinele de specialitate.

Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.