Bang & Olufsen a lansat Beovision Contour 55!

0
22
bang & Olufsen - Beovision Contour (55 inch)

Producătorul Bang & Olufsen a lansat modelul Beovision Countour în noua dimensiune de ecran de 55 inch. Un ecran care oferă o experiență de muzică/televizor all-in-one datorită tehnologiei de sunet bazată pe mult-premiatul Beosound Stage.

Beovision Contour (deetaliu) foto – Bang & Olufsen

Pentru a crea mai multe opțiuni pentru clienții săi, producătorul și extins gama de produse cu această nouă dimensiune. Se poate spune că este o capodoperă prezentă în camera de zi a consumatorilor. Dimensiunea ecranului îl face potrivit pentru o cameră secundară, datorită numeroaselor opțiuni de plasare. Evoluat din limbajul de design al mărcii – în colaborare cu Torsten Valeur – Beovision Contour este un produs minimalist.

Produsul

Cadrul realizat din aluminiu reprezintă exeperiența de neegalat a mărcii în producerea materialului în Factory 5 din Struer (Danemarca). Din momentul în care Beovision Contour este pornit, tehnologia difuzoarelor oferă o experiență de televiziune superioară. În spatele boxei regăsim unsprezece drivere și amplificatoare de mare putere pentru difuzoare. Totodată, sunt incluse drivere de bas 4×4 inch, cu performanțe ce ajung până la 30 Hz.

Beovision Contour (dispunere în living) foto – Bang & Olufsen

Echipat cu ecranul OLED (55 inch) de ultimă generație, Beovision Contour dispune de nivel superior de redare al culorilor. Noua dimensiune Bang & Olufsen dezvăluie elemente de design atemporale și materiale naturale care pot completa interiorul casei. Trei culori sunt disponibile – argintiu, negru antracit și un superb ton auriu – asortate cu material textil sau lemn. Cablurile sunt ascunse vederii și oferă un design holistic de 360º.

Detalii

Toate sursele sunt integrate și pot fi conrolate cu Beoremote One, o telecomandă realizată dintr- o singură bucată de aluminiu. Trei opțiuni de suport au fost proiectate ca elemente integrate al Beovision Contour, oferind televizorului aspectul minimalist. Suportul de podea poate fi rotit 180º, oferind o estetică modernă și cea mai bună experiență de vizualizare. Totodată, Beovision Contour poate fi montat pe peretele din living-ul casei.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.