Bang & Olufsen dezvăluie Beosound Explore

0
546
Bang & Olufsen - Beosound Explore

Bang & Olufsen a lansat pe piața locală – prin intermediul ASBIS – boxa Beosound Explore. O boxă wireless puternică, proiectată pentru a fi ușor de transportat, impermeabilă și cu autonomie mare. Beosound Explore dispune de un design și sunet excepțional, specific mărcii, fiind construită pentru utilizare în orice mediu.

Beosound Explore (foto – Bang & Olufsen)

“Când am create Beosound Explore, ne-am dorit să fie cea mai rezistentă boxă din portofoliul nostru. Rezultatul este un produs care poate fi folosit în orice situație. Este rezistent la praf și apă, având o carcasă din aluminiu anodizat de tip II. Calitatea sunetului face ca Beosound Explore să fie pertenerul perfect pentru aventură”, spune Christoffer Poulsen. De altfel, boxa este primul produs realziat din aluminiu anodizat.

Durabilitate premium

Aluminiul anodizat este un material care oferă o rezistență sporită la zgârieturi, caracteristică importantă pentru utilizarea în aer liber. Ca și tehnologie, procesul de anodizare se realizează prin acumularea oxidului de aluminiu la suprafață. Pentru a putea fi atârnată de rucsac în timpul drumețiilor, boxa dispune de o carabină din aluminiu. Cureaua de prindere îi conferă produsului o exploatare extrem de versatilă.

Beosound Explore(detaliu; foto: Bang & Olufsen)

Fie că este folosită în drumeții sau camping, materialul protejează boxa dacă aceasta intră în contact cu apa accidental. Forma cilindrică a boxei Beosound Explore oferă stabilitate în utilizare și încape cu ușurință în buzunarele rucsacului. Deși are o carcasă din material dur, boxa este ușoară, cântărind doar 631 grame. Autonomie oferă 27 ore de redare la un volum de ascultare normal, fapt care permite utilizarea o zi întreagă.

Design simplu și intuitiv

Beosound Explore are un design care amintește de pădurile, ghețarii și fiordurile întâlnite în mod obișnuit în peisajele scandinave. Boxa este disponibilă în trei culori: negru antracit, verde sau gri. Carcasa din aluminiu e plăcută la atingere și prezintă o interfață de utilizare simplă și intuitivă. Situată în partea superioară a boxei BANG & OLUFSEN, ineterfața poate fi acționată ușor în condiții de vreme rece.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.