Bang & Olufsen oferă o gamă nouă de culori!

0
482
Bang & Olufsen (cluoare Anthracite Oxygen)

Bang & Olufsen a anuțat adăugarea unei noi culori în gama de produse Beosound A! și Beoplay E8 Sport. Denumită Anthracite Oxygen, culoarea evidențiează detaliile de design ale produselor, în contrast cu tonul Black Anthracite. Astfel, se cerază un finisaj sofisticat atunci când sunteți în mișcare.

B&O Beoplay E8 Sport (foto: Bang & Olufsen)

Boxa – aflată la a doua generație – este certificată IP-67, ceea ce înseamnă căe ste rezistentă la praf și apă. Cu redare până la 8 ore, Beosound A1 dispunde de sunet unidirectional (360º), Alexa și matrice cu trei microfoane. Includerea curelei vă permite opțiunea portabilității în timp ce vă antrenați sau în cursul unei sesiuni de yoga. Totodată, modelul Beoplay E8 Sport se remarcă prin sunet și design, alături de căștile cu încărcare wireless.

Materiale și performanțe

Materiale performante din universul sportiv, precum cauciucul și siliconul texturat, sunt combinate cu aluminiul pentru precizie și eleganță. Cu impermeabilitate certificată IP-57, căștile sunt rezistente la apă, permițând concentrarea exclusivă asupra antrenamentului. De asemenea, Beoplay E8 Sport beneficiează de performanțele crescute ale bateriei, oferind un timp de utilizare mai mare. Astfel, durata de folosire a bateriei merge pâmă la șapte ore.

B&O Beosound A1 (foto: Bang & Olufsen)

Carcasa elegantă, acoperită cu silicon, beneficiează de trei încărcătoare suplimentare, oferind un timp total de treizeci ore. Totodată, codecs-urile aptX, Bluetooth 5.1 și AAC asigură o conectivitate de bună calitate. De asemenea, reproducerea sunetului BAng & Olufsen este unul foarte bun pe toate dispozitivele iOS sau Android. Nu-mi rămâne decât să vă îndrum către AV STORE, magazin specilizat în vânzarea de echipamente Hi-Fi de calitate.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.