Bang & Olufsen, difuzor Beosound Emerge!

0
214
Bang & Olufsen (boxă slim Beosound Emerge)

Bang & Olufsen a prezentat Beosound Emerge – realizată de Benjamin Hubert (LAYER) – o boxă de casă cu siluetă subțire și care oferă experiențe sonore puternice, indiferent de spațiul unde amplasată. Creată din pasiunea pentru muzică, design și artizanat, Beosound Emerge este echilibrul perfect dintre frumusețea elegantă a unui obiect decorative de interior și performanțele tehnice ale unui difuzor produs pentru longevitate.

Bang & Olufsen Beosound Emerge (detaliu casă)

“La baza realizării Beosound Emerge se află dorința de a realiza cea mai subțire boză posibilă, dar care să poată oferi o gamă de sunete ultra-largi, în ciuda dimensiunile sale, prin configurarea revoluționară a driver-ului. Indiferent dacă este așezată pe un raft de cărți în dormitory sau într-un colt al bucătăriei, design-ul subțire al boxei vă permite să extindeți sunetul într-o altă camera sau să completați o altă boxă din aceeași zonă, fără a ocupa totuși un spațiu suplimentar”, spune Christoffer Poulsen (Senior Vice-President în cadrul Bang & Olufsen).

Bang & Olufsen Beosound Emerge (interfață intuitivă)

Realizată în colaborare cu designer-ul Benjamin Hubert, Beosound Emerge este o boxă extrem de versatilă, inspirația fiind regăsită în forma compactă a unei cărți. Structura subțire, sculpturală, ne arată posibilitatea de a poziționa boxa oriunde în spațiul casei, indiferent dacă locul este vizibil sau discret. De asemenea, ea a fost construită pentru a oferi un sunet calitativ, dar fără a ocupa spațiu suplimentar în casă, asemănarea cu un obiect de décor interior oferin boxei posibilitatea de a se integra perfect printre cărți sau alte obiecte doestice.

Mai multe știri premium AICI

Panourile laterale vin să îmbrace difuzorul, precum coperta unei cărți, în timp ce partea din față este marcată cu logo-ul mărcii, în același mod în care o carte își prezintă autorul. Folosind materiale tactile și calde – inspirate de interioarele calde rezidențiale – Beosound Emerge Gold Tone are o caracsă din lemn de stejar, acesta fiind completat de țesătura Kvadrat pe zona central. Aluminiul sablat, anodizat într-un ton auriu, ne oferă un aspect luxos și estetic extrem de plăcut, indiferent de unghiul din care este privită silueta conică a boxei.

Bang & Olufsen Beosound Emerge (Gold Tone)

În funcție de preferințe, carcasa boxei poate fi aleasă și într-un finisaj negru-antracit, panourile laterale din polimer oferind un model vertical care accentuează liniile subțiri ale boxei. Interfața intuitive a boxei este încorporată în partea de sus, butoanele putând fi activate prin soft touch – utilizatorii putând schimba muzica sau comuta pe un post de radio – în timp ce reglarea volumului reprezintă o experiență unică, permițând o mișcare circulară a mâinii (sus/jos) pentru interacțiune lină și senzorială. Detalii bang & Olufsen AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here