Bang & Olufsen Beoplay HX: despre esențial!

0
629
Bang & Olufsen - Beoplay HX

Bang & Olufsen a lansat Beoplay HX, o experiență sonoră puternică și autentică cu ANC digital și până la 35 ore de confort ridicat, castile exemplificând perfect expertiza Bang & Olufsen în sunet, design și modul cum sunt construite. “Dorim să realizăm cele mai bune produse audio, Beoplay HX oferind acum o experiență sonoră captivantă și precisă, confort maxim și o interfață de utilizator care satisfice obiceiurile, valorile și nevoile clienților noștri”, menționează Christoffer Poulsen (Vice-Președinte în cadrul Bang & Olufen).

Bang & Olufsen (Beoplay HX)

Beoplay HX oferă o experiență sonoră puternică prin intermediul a două drivere personalizate de 40 mm, cu magneți de neodim și porturi de bas care asigură performanțe optime. Patru microfoane dedicate creează o calitate impresionantă  a apelurilor prin utilizarea tehnologiei avansate de formare a fasciculului, în timp ce optimizarea bateriei asigură până la 35 ore de redare. Sunetul Bang & Olufsen are o calitate crescută, în principal datorită difuzării vocale îmbunătățite, în timp ce experiența de ascultare este una mult mai captivantă (tehnologia digitală anulând zgomotul nedorit, calitatea sunetului fiind mult mai bună).

Mai multe știri premium AICI

Astfel, sunetul oferit de Beoplay HX vă ajută să evadați din cotidian, oferind senzația unei participări la un concert cu muzică la volum maxim. Prin intermediul unei aplicații Bang & Olufsen dedicate, utilizatorii pot schimba cu ușurință profilurile de sunet, presetările ANC, accesând totodată cele mai esențiale caracteristici direct din interfața rafinată a căștilor.  Cum confortul este esențial în purtarea căștilor, Beoplay HX a fost concepute pentru a oferi cea mai bună experiență de sunet posibilă. Ușoare și proiectate pentru a fi durabile, design-ul ergonomic cu care sunt dotate castile asigură o purtare de zi cu zi într-un confort total.

Bang & Olufsen (noile Beoplay HX)

De asemenea, castile au fost concepute pentru mare varietate de dimensiuni ale capului, acest aspect datorându-se unei benzi reinterpretate, care are o zonă de reflief central pentru folosință îndelungată. Realizate din materiale de bună calitate, pernele căștilor includ piele de miel, în timp ce materialul interior este confecționat din spumă cu memorie care se adaptează la forma și curbele urechii, oferind un confort exceptional. Banda superioară este realziată din piele de vițel, în timp ce bentița inferioară este acoperită cu un material textile tricotat. Beoplay HX include și o carcasă din material textile care protejează căștile.

Mai multe știri auto AICI

Pentru a ridica și maim ult calitatea căștilor, Beoplay HX a fost create pentru a fi funcțională circa 35 ore, ceea ce o transformă într-una din opțiunile stand-out de pe piață. Oferă conectivitate rapidă, puternică și stabilă prin Bluetooth 5.1, Microsoft Swift Pair, Google Fast Pair și Made for iPhone, procesul de configurare fiind disponibil atât pe dispozitivele Android, cât și Apple, produsul oferind astfel o interacțiune mult mai bună. Disponibile în negru-antracit, nisip sau lemn, Beoplay HX oferă clienților o garanție globală de trei ani – în moemntul înregistrării – subliniind calitatea oferită de producător. Detalii Gentlemen’s Corner AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.