Bang & Olufsen, portabilitate crescută!

0
162
Bang & Olufsen (boxă Bousound level)

Bang & Olufsen a prezentat cel mai nou produs al său – Beosound Level – o boxă portabilă cu un sunet impresionant, artizanat și un design modular care îi mărește durata de viață. Cu o linie extrem de subțire și mâner încorporat, portabilitatea se află în centrul Beosound Level. Indiferent de modul cum este poziționată, boxa își poate schimba într-un mod foarte inteligent reglajul, oferind ascultătorilor o experiență auditivă excepțională.

Bang & Olufsen Beosound Level (detaliu)

“Beosound Level este boxa supremă pentru acele persoane care doresc o flexibilitate mult mai mare, dar care nu doresc să renunțe la sunetul de calitate și conectivitate multi-cameră. Boxa funcționează cu ajutorul Spotify Connect, AirPlay 2 sau Chromecast și, datorită design-ului modular, Beosound Level poate fi un produs care să furnizeze o semnătură distinctă a sunetului pentru următoarele decenii”, menționează Christoffer Poulsen (Vicepreședinte & Chief Management în cadrul Bang & Olufsen). O calitate întâlnită în alegerea materialelor și, poate cel mai important aspect, în îmniarea acestora cu tehnologia de ultimă oră.

Expresie pură a design-ului atemporal, Beosound Level se prezintă cu expertiza mărcii daneze în realizarea produselor de înaltă tehnologie. Utilizând materiale care se pliează pe noile tehnologii, potrivite pentru orice interior, capacul boxei este disponibil cu lemn natural din stejar – beneficiar al unui tratament special pentru a scoate în evidență structura lemnului – care amintește de mobilierul scandinav de lux și un material textile care aduce produsului o plăcere vizuală și tactilă deosebită. datorită tehnologiei wireless, Beosound Level poate fi poziționat oriunde în casă sau grădină, fiind rezistent la intemnperii.

bang & Olufsen Beosound Level (lifestyle)

Interfața utilizatorului este integrate perfect în cadrul de aluminiu, în timp ce butoanele pot fi activate printr-o atingere ușoară, permițându-vă astfel să ascultați postul dumneavoastă preferat. Bine de știut, atunci când vă apropiați de boxă, Beosound Level se activează cu ajutorul senzorilor de proximitate integrați, reglând totodată și luminozitatea – în funcție de ora zilei la care îl utilizați. După ce finalizați interacțiunea cu boxa, lumina se estompează încet, permițând design-ului minimalist să-și ocupe locul central. Când este timpul pentru încărcare, boxa oferă posesorului soluții ușoare de alimentare cu energie.

Bang & Olufsen Beousound Level (ambient)

Datorită design-ului inovator, încărcarea se face extrem de ușor, astfel încât ea poate fi realizată cu eleganță. Bang & Olufsen oferă și un suport opțional de perete care permite încărcarea boxei în timp ce ascultați muzică, aceasta putând fi decuplată cu ușurință în cazul în care doriți să vă deplasați în altă parte a casei. Cu o putere de 105W, Beosound Level oferă o claritate excepțională a sunetului și un bas dinamic, boxa fiind beneficiara unor funcții acustice avansate – multi-canal – inclusiv compensarea activă de ultimă generație și un timp de redare de 16 ore, aspecteposibile datorită reglării continue a consumului de energie.

Astfel, arhitectura audio a boxei a fost concepută pentru a-și regla automat acustica – de la 180 grade la 360 – în funcție de cume ste poziționată, optimizând astfel experiența de ascultare. În fine, cum Bang & Olufsen este cunoscută pentru produsele sale de lungă durată, Beosound Level a fost proiectată modular pentru întreținere, service și reparații ușoare, clienții putând efectua operațiuni simple asupra ei, precum înlocuirea bateriei. De asemenea, modulul a fost încărcat cu tehnologie de conectivitate pentru a putea primi noi actualizări și caracteristici de performanță pe o durată mult mai mare de utilizare. Detalii Bang & Olufsen AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații – AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here