Bally revine pe piață cu o colecție stylish!

0
282
Campanie promovare FW2021 Bally (foto: Bally)

Bally este cunoscut la nivel international pentru calitatea finisajelor și pentru piesele de marochinărie impecabile. După câțiva ani de absență, marca elvețiană revine în România prin intermediul TOFF.ro și magazinului fizic Terminal Of Fashion!

Detaliu campanie Bally (foto: Bally)

Înființat în 1851, într-un sat din Elveția, brand-ul include oferă o selecție de produse stylish. Putem enumera aici pantofi sport, cizme, genți și rucsacuri, alături de ochelari de soare sau diferite accesorii. Lucrate de maeștrii elvețieni, produsele sunt disponibile prin intermediul platfomei electronice sau în magazinul fizic. Colecția sezonului – denumită Bally’s Legacy Continues – reprezintă un tribut celor 170 de existență a mărcii.

Excelență în design

Excelența în design a fost inspirată de artă, arhitectură și de trend-urile contemporane. Specificul urban al orașului Zürich și peisajele alpine ale Pasului Furka, se îmbină perfect în design-ul noilor piese. Acestea sunt concepute special pentru cerințele stilului de viață contemporan, ce mixează linia elegantă cu spitirul practic. De menționat, campania de promovare a colecției Bally s-a bucurat de aportul fotografului Jackson Frederick.

Campanie publicitară Bally (foto: Bally)

O campanie care ne dezvăluie piese precum bocancii din piele, cu sursă de inspirație un model clasic reinterpretat. Regăsim în cadrul colecției gențile-sac din pânză, cu structură din piele și logo-ul imprimat, alături de gențile de voiaj. Geanta cross-body din piele este și ea prezentă, cu monograma brand-ului și buzunare care ajută la organizarea obiectelor personale. În fine, geanta mini vine să ofere un aer sofisticat și libertate de mișcare.

Detaliile colecției

Detaliile metalice aurii, precum cataramele sau închizătoarea în forma monogramei reinterpretate, oferă o notă prețioasă fiecărei piese. Piese legendare care pot fi descoperite în magazinul fizic Teminal Of Fashion din galleria hotelului J.W. Marriott. De asemenea, dacă timpul nu-ți permite, calitatea Bally poate fi aleasă prin accesarea platfomei electronice TOFF.ro. peste două sute de tehnici artizanale se regăsesc la dispoziția ta!

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.