AUDI R8 (2019), MAI MULTĂ PUTERE

0
159

Pentru mijlocul anului 2019, cea de-a doua generație a supercarului Audi R8 a primit o reîmprospătare care nu se limitează doar la actualizarea esteticii, ci și la o creștere a puterii motorului, alături de alte îmbunătățiri din punct de vedere mecanic. Începând cu modificările aduse liniei de design, modelul Audi R8 beneficiează de o estetică ce aduce aminte de autoturismele R8 LMS GT3 și R8 LMS GT4.

Audi R8 - 2019

Astfel, partea frontală beneficiează de o grilă mai mare, aceasta prezentându-se cu trei intrări (în partea superioară) ce aduce aminte de Quattro-ul original. De asemenea, noul splitter frontal și farurile mai înguste conferă autoturismului o linie mult mai agresivă, în timp ce difusorul din spate a crescut în mărime – el incorporând două țevi de evacuare ovale. În plus, noul Audi R8 dispune de noi modele de roți de 20 inch, împreună cu mai multe opțiuni de culoare care includ nuanțele Kemora Gray și Ascari Blue. Propulsorul este un V10 de 5.2 litri (aspirat natural) ce produce mai multă putere atât în varianta standard, cât și în varianta de top – modelul de bază oferind posesorului 562 Cai Putere, ceea ce reprezintă o creștere de 29 Cai Putere față de versiunea anterioară.

Potrivit producătorului, coupé-ul poate atinge 100 kilometri/oră în doar 3.4 secunde, în timp ce modelul Spyder este cu doar o zecime mai lent. De asemenea – pentru ediția 2019 – modelul V10 a fost redenumit “V10 Performance”, el beneficiind de un plus de 10 Cai Putere (ceea ce înseamnă o putere totală de 612 Cai Putere), în timp ce versiunea coupé poate atinge 100 kilometri/oră în doar 3.1 secunde (versiunea convertible fiind cu o zecime mai lentă). În fine, mai trebuie menționat că sistemele de suspensie și tracțiune integrală au fost actualizate cu senzori și parametri suplimentari. Noile modele Audi R8 vor fi disponibile în cursul primului trimestru al anului 2019. Pentru mai multe detalii accesați aici (www.audi.ro).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here