ATHÉNÉE PALACE HILTON, CONCEPT DE BRUNCH

0
27

Începând cu luna februarie, Athénée Palace Hilton lansează Bottomless Brunch, un nou concept de brunch adus pentru prima dată în București. Bottomless Brunch are loc în fiecare duminică în Café Athénée, între orele 10:00 și 15:00 și include o varietate de opțiuni culinare, atât pentru micul dejun, cât și pentru prânz, toate pregătite la comandă.

Bottomless Brunch

Conform dlui. Antonio Micali (Food & Beverage Operations Manager în cadrul Athénée Palace Hilton), „Conceptul de Bottomless Brunch este unul foarte popular în Marea Britanie, iar noi l-am adus în România și l-am adaptat pentru oaspeții noștri din București”. Ceea ce îl face diferit de alte brunch-uri existente, este ideea de consum nelimitat pentru comenzi din meniu, adică se poate opta pentru mâncare și băutură fără limită, în același preț, din meniul servit A la carte, nu la bufet. „Pentru a oferi o experiență culinară unică, dorim să ne îndepărtăm de oferta clasică de bufet și să încântăm oaspeții cu o selecție de produse premium, alături de deserturi și feluri principale deosebite, precum și opțiuni vegane, toate pregătite la comandă”, adaugă Antonio Micali. Oferta de brunch cu consum nelimitat este valabilǎ timp de douǎ ore de la servirea primei bǎuturi, iar oaspeții vor putea comanda până la finalul acestei perioade de câte ori doresc, atât din lista de mâncare, cât și din meniul de cocktailuri. De asemenea, meniul Bottomless Brunch este împărțit între variante pentru micul dejun, precum ouă sau clătite, și preparate pentru prânz ce includ burgeri sau platouri bune de împărțit, la care se adaugă cocktailuri cu consum nelimitat pentru cele două ore.

Pachetul de brunch include o varietate de ouă gătite pentru toate gusturile – de la ouăle Benedict cu trufe negre italiene sau ouă cu caviar, până la ouă poșate cu avocado și pâine toast. Pentru o masa copioasă, oaspeții pot combina ouăle cu iaurt cu granola sau clătite vegane cu fructe de pădure și sirop de arțar. Pe lângă opțiunile de mic dejun, pentru a împlini festinul de dimineață, regăsim și feluri principale precum Burgerul Wagyu, la care se adaugă băuturile cu consum nelimitat. Fie că preferați cocktailurile cu prietenii sau aveți motive de sărbătorit cu familia la un pahar de prosecco, brunch-ul oferit de Athénée Palace Hilton reprezintă scuza perfectă pentru a savura o băutură înainte de ora 11:00. Așadar, vă invităm să serviți meniuri savuroase și cocktail-uri nelimitate – în fiecare zi de duminică – în cadrul Café Athénée. Mai multe detalii aici (Athénée Palace Hilton).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here