Aston Martin, serviciu arhitectural

0
34

Aston Martin a lansat un serviciu de proiectare care le va permite șoferilor să-și creeze propriile lor garaje sau case, locul unde își pot parca mașinile preferate. Serviciul Automotive Galleries and Lairs vor proiecta în mod special spații care să prezinte cele mai apreciate automobile ale unui client.

Oferind tot ce ține de un garaj la comandă, până la un întreg spațiu, compania britanică spear că acest serviciu va crește experiența deținerii unei mașini de lux. Practic, această experiență este o extensie a serviciului ! – existent în acest moment – care va permite clienților să își personalizeze modelele Aston Martin pentru a se potrivi cu gusturile personale ale clienților. “pentru pasionații de mașini, garajul este la fel de important ca și restul casei”, a explicat dl. Marek Reichman (Directorul de Creație al producătului britanic).

“O galerie auto personalizata – care se concentrează pe prezentarea mașinii – fie face parte dintr-un spațiu de divertisment mai mare, integrat, fie va prelua o parte din proprietatea realizată de Aston Martin”. Serviciul Automotive Galleries and Lairs îl va avea în prim plan pe dl. Marek Reichman și echipa sa, alături de practicieni din domeniul arhitecturii, aceștia colaborând pentru realizarea fiecărui proiect în parte. Astfel, compania Obermoser Arch-Omo – cu sediul în Austria – a realizat un prim proiect, un garaj subteran proiectat pe coasta unui deal. În interior, unul dintre modelele Aston Martin (Valhalla) este prezentat în spatele unui rezervor cu apă de mari dimensiuni.

Alte redări oferite de Aston Martin – pentru a ne prezenta un indiciu asupra potențialului acestui serviciu – ne arată un garaj de tip cramă, cu uimitoare priveliști asupra lanțutilor muntoase înconjurătoare, precum și o camera asemănătoare cu o galerie de artă, locul unde o serie de vehicule sunt parcate între fotografiile de mari dimensiuni de pe pereți. O altă imagine ne arată un camera din beton armat, aceasta fiind situate sub o piscină cu fund de sticlă – observată printr-o deschidere circular în tavan.

“Aston Martin are zeci de ani de expertiză în construcția de automobile, dar înțelege, de asemenea, importanța parcării și întreținerii acestor automobile în condiții optime”, a adăugat dl. Sebastien Delmaire. “Aceste spații oferă oamenilor oportunitatea de a-și crea propria lor lume, locul unde își pot împărtăși pasiunea pentru mașini cu oaspeții lor. Opțiunile sunt nelimitate”, adaugă Sebastien. Nu este prima data când Aston Martin s-a îndepărtat de designul automobilelor.

Anul trecut, compania britanică a prezentat un proiect de aeronavă autonomă (denumit Volante Vision Concept) care ar putea asigura călătoriile în zonele urbane agglomerate, în timp ce în 2016 a lansat o barcă cu motor. De asemenea, la începutula cestui an, Aston Martin a început construcția Aston martin Residences – un turn rezidențial de 66 de etaje în Miami – spațiul urmând să ofere clienților apartamente high-end și penthouse-uri cu vedere la golful Biscayne. Mai multe detalii despre automobile producătorului sunt disponibile aici (GALLERIES).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here