ASTON MARTIN, PRIMA SA BUCĂTĂRIE

0
51

Știm cu toții despre implicarea marilor branduri auto – în special cele de lux – în diferite proiecte, precum construcția de bărci sau clădiri futuriste. Însă, cu siguranță nu te-ai așteptat ca un producător de automobile să realizeze piese de mobilier pentru…. bucătărie. Iată că este posibil, constructorul britanic Aston Martin debutând cu prima sa colecție de mobilier de bucătărie, linia fiind produsă în colaborare cu marca italiană Formitalia.

Bucătărie Aston Martin

Dispunând de expertiza și măiestria estetică a mașinilor sport, noua linie – denumită V888 – reprezintă una dintre cele mai elegante și luxoase piese de mobilier ale momentului. Tehnologia de ultimă generație și materialele rafinate sunt încorporate în mobilier, acestea fiind completate de marmură Pulpis (în nuanță de gri) și un blat mobil din esență de nuc (Canaletto) echipat suplimentar cu un mecanism electric telecomandat. Secțiunea inferioară afișează o zonă tapițată cu piele de bună calitate, alături de sertare lăcuite – ele fiind completate cu detalii fine din piele – în timp ce picioarele dulapurilor sunt din metal și finisaje din titan. De asemenea, structura de depozitare a bucătăriei “V888” include o zonă versatilă (perfectă pentru depozitarea diferitelor alimente) și un bar destinat petrecerilor rafinate de acasă.

Mobilierul bucătăriei dispune de două sertare de mari dimensiuni, late și cu capacitate mare de încărcare, precum și un suport destinat obiectelor din sticlă, ceea ce îl face să fie o alegere perfectă pentru cunoscătorii produselor de lux. Totodată, balamalele sunt produse de Salice, în timp ce aparatura de bucătărie poartă semnătura producătorului de electrocasnice Gaggenau Hausgeräte. Dimensiunile bucătăriei sunt de 520 x 65 x 220 cm, întreaga structură putând să fie personalizată (la cerere). Anterior, constructorul de automobile sport Porsche a prezentat o lansat o unitate modulară – denumită “Kitchen for Men” – în timp ce studioul italian de design Pininfarina a lansat seria “Aria”, o bucătărie de ultimă generație ce a fost produsă în colaborare cu Snaidero. Mai multe detalii sunt disponibile aici (KITCHEN).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here