Aston Martin DBX, accesorii premium

0
52
Accesorii Aston Martin DBX; Foto - Aston Martin

Aston Martin DBX urmează să fie prezentat publicului în data de 20 noiembrie, producătorul britanic anuțând deja o colecție de accesorii care vor transforma acest model într-o mașină care va îmbogăți viața proprietarilor săi în toate aspectele vieții. O gamă de produse ce vor fi disponibile la lansarea oficială a autoturismului, cele unsprezece modele de accesorii opționale venind să ajute la adaptarea DBX la o gamă largă de activități și hobby-uri.

Accesorii Aston Martin DBX; Foto – Aston Martin

Dacă schiatul este o pasiune pentru dumneavoastră, oferta destinată sezonului de iarnă o reprezintă o geantă destinată acestui sport, un suport destinat prinderii schiurilor fiind montat deasupra cabinei – alături de un set de lanțuri de zăpadă. Totodată, DBX va beneficia de scaune încălzite – oferite în standard – o facilitate confortabilă atunci când urcați la bordul mașinii într-o dimineață rece de iarnă, alături de un încălzitor destinat ghetelor de schi. Disponibil pentru weekend-uri prelungite, pachetul Touring oferă un set de bagaje compus din patru piese, un suport pentru cabină, un spațiu de depozitare blocabil sub scaunul pasagerului din față și un kit de prim ajutor în caz de urgențe.

Totodată, un set compus din șase piese este opțional pentru acest model, compus din două genți de mari dimensiuni, două genți de mici dimensiuni și doi saci de voiaj, fiecare dintre acestea fiind produse manual în stilul elegant al Aston Martin. Un pachet destinat animalelor de companie (Pet Pack) este inclus printre opțiunile disponibile, acestea urmând să beneficieze de propriul lor spațiu în portbagajul mașinii, împiedicându-le să se plimbe prin cabină. De asemenea, un  material protector este disponibil pentru a menține curat interiorul luxos al portbagajului (cu o suprafață de 632 litri).

O altă opțiune interesantă este oferită de aparatul de spălat portabil, o soluție ideală pentru păstrarea curată a exteriorului automobilului. În același timp, pachetul Essentials îmbină accesorii utile la bordul mașinii, precum un organizator al consolei centrale, un suport pentru divertisment (montat pe scaunele din spate) și o cană încălzită. Tot în cadrul acestui pachet mai sunt disponibile huse de protecție a scaunelor și covorașe speciale pentru o vreme umedă.

Desigur, noul model DBX poate fi adaptat la diferite evenimente sociale, pachetul Event oferind posesorului un set de picnic, alături de o pătură și scaune speciale pentru o ieșire în natură sau un prânz al fresco. Aston Martin este un brand britanic prin excelență și înțelege că vremea nu se aliniează întotdeauna la dorințele oamenilor – pachetul Event având inclus și un spațiu suplimentar de stocare a umbrelelor. De altfel, opțiunile disponibile pentru fiecare pachet în parte au fost selectate cu grijă, ele oferind detalii rafinate – iluminare în prag, finisaje din fibră de carbon și prezoane cu emblema producătorului – alături de opțiuni destinate transportului bicicletelor sau plăcilor de surf.

Este suficient să spunem că Aston Martin a colaborat cu partenerii săi pentru a se asigura că oferă clienților unele dintre cele mai bune și adaptive soluții, indiferent de scopul utilizării sau al destinației. În timp ce multe opțiuni dintre aceste opțiuni sunt disponibile ca un întreg, constructorul oferă și posibilitatea unor accesorii individuale variate, amintind aici de trei scaune și ediții speciale Maxi-Cosi pentru copii. Toate aceste accesorii sunt recomandate pentru utilizarea ISOFIX 3wayFix și sunt produse din piele de bună calitate (disponibile pentru diferite categorii de vârstă a copiilor).

În fine, dl. Dr. Andy Palmer (Președintele și CEo-ul constructorului Aston Martin Lagonda) menționa că, “De la bun început, Aston Martin DBX va deveni o parte integrantă în viața de zi cu zi a clienților noștri. Cu pachetele Lifestyle pe care le oferim, cred că vom reuși să-i asigurăm că DBX este un autovehicul care nu numai că le permite, dar le și înbunătățeste experiența de viață”. Tarifele pentru fiecare dintre aceste pachete de accesorii opționale vor fi anunțate odată cu lansarea modelului DBX. Mai multe detalii sunt disponibile AICI.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here