Aston Martin DBS TAG Heuer Edition

0
60
Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition

Pentru a celebra parteneriatul încheiat cu compania orologeră TAG Heuer, Aston Martin a lansat ediția limitată “Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition”. Doar cincizeci dintre aceste uimitoare mașini sportive, finisate cu vopseaua Monaco Black și accente de roșu, vor fi disponibile la nivel internațional, ele fiind construite într-o singură locație.

Fiecare dintre cele cincizeci de automobile va fi însoțită de un ceas TAG Heuer – realizat în ediție limitată – denumit DBS Carrera Heuer 02. Realizat cu un calibru Heuer 02 Automatic, și pentru a rămâne fidel angajamentului TAG Heuer față de savoir-faire-ului elvețian, ceasul exclusiv se prezintă cu design ce amintește de grila unui model DBS și o curea neagră din piele de vițel, aceasta amintind de tapițeria din interiorul unui Aston Martin. La fel ca și autoturismul, ceasul va avea detalii roșii și este limitat la cincizeci de piese. Conform dnei. Minna Philipson (Vice President Brand & Communication în cadrul TAG Heuer), “TAG Heuer este despre Avant Garde Innovation și Savoir Faire, noi încercând în permanență să provocăm și să creștem performanța. Creațiile născute din parteneriatul cu Aston Martin, fie că este vorba de ceasuri de lux sau automobile sportive, reprezintă ilustrarea perfectă a acestui angajament. Cu “Aston Martin DBS Superleggera TAG Heur Edition”, inaugurăm un nou reper în colaborarea noastră și suntem mândri că el poartă logo-ul TAG Heuer”. De altfel, DBS Superleggera a fost alegerea perfectă pentru colaborarea cu TAG Heuer. Modelul Super GT al lui Aston Martin, cu un motor V12 de 5,2 litri twin turbo, este o combinație de stil și putere, în construcția lui fiind utilizate materiale moderne și tehnică de precizie. Autoturismul oferă o experiență de conducere și accelerație extraordinară, în timp ce aerodinamica inovatoare se îmbină armonios în curbele caroseriei.

Poreclit “the brute in a suit”, Aston Martin DBS Superleggera are un stil imaculat, obsedat de inginerie și “scandalos” de puternic. Conform dlui. Marek Reichman (Vice President & Chief Creative Officer Aston Martin), “De îndată ce am știut de parteneriatul cu TAG Heuer, ideea unei ediții speciale – care să reflecte indiciile de design ale ambelor mărci – a început să fie luată în calcul de echipa de design Aston Martin. Ambele mărci înțeleg importanța manufacturării meticuloase și crearea de produse cu linii armonioase, iar ceasul “Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition” reflectă tocmai aceste valori”. Noua ediție se prezintă cu o carcasă din carbon satinat – în nuanță Monaco Black – în timp ce elemente din compunerea lui aduc aminte de parbrizul, splitter-ul și spoilerul autotrismului. De asemenea, specificațiile personalizate ale mașinii include jante negre de 21 inch, echipate cu anvelope Pirelli P Zero, accentul de roșu de pe marginea pneului venind în completarea etrierelor de frână roșii. În interiorul autoturismului regăsim tapițerie alcantara de culoare neagră – cu logo-ul mărcii TAG Heuer – și cusături roșii, elementele din carbon și crom (în nuanță închisă) venind să accentueze liniile curate ale cabinei. În fine, reamitesc că Aston Martin este disponibil și în București, mai multe detalii aici (Aston Martin).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here