Aston Martin DB4, inspirație pentru e-bike

0
389
Aston MArtin DB4 & Coleen- France

Aston Martin revine în atenția publicului cu o nouă și surprinzătoare colaborare. De această data, constructorul de automobile premium a decis să colaboreze cu producătorul francez de e-bike Coleen pentru a proiecta o superbă bicicletă electrică, un model ce are ca sursă de inspirație celebrul autoturism DB4. Finisat în Sanction Green, la fel ca iconic-ul automobil al mărcii britanice, această bicicletă elegantă se bazează pe modelul Composer al constructorului francez.

Aston Martin & Coleen.-France

Cu un număr clasic pe cadrul lateral al bicicletei, modelul a fost prezentat oficial în cadrul CES de la începutul acestui an și a câștigat cu ușurință atenția publicului pentru mix-ul interesant de tehnologie și patrimoniu. Aspectul său superb, inspirat de Aston Martin DB4, este completat de roțile ușoare 650b și anvelopele Schwalbe de 2 inch lățime. Adăugați acestui mix și durata lungă de viață a bateriei – puterea fiind oferită de o baterie detașabilă de 529 Wh – care necesită o încărcare complete în aproximativ 2,5 ore și rezultatul este un minunat mijloc de transport în mediul urban.

Aston Martin DB4

Dar această bicicletă electrică este mai mult decât un simplu vehicul cu două roti. Modelul dispune de un ecran de 3,2 inch – încorporat în ghidon – care adaugă o notă modern a acestei biciclete. De asemenea, Coleen a proiectat o aplicație care se conectează cu unitatea in-stem pentru a putea afișa notificări de apeluri și text prin intermediul Bluetooth. Totodată, aplicația vă oferă și servicii de geolocalizare, anti-furt sau posibilitatea de a vă găsi bicicleta. Puteți vedea chiar istoricul călătoriilor efectuate de-a lungul timpului de dumneavoastră sau membrii familiei.

Aston Martin & Coleen-France

Printre alte caracteristici importante ale bicicletelor Coleen – inspirate de DB4 – regăsim tracțiunea, un sistem de frânare hidraulic progresiv, curea de transmisie și o garanție impresionantă: doi pentru electronica bicicletei și șapte ani pentru cadru și furcă. Iar toate aceste caracteristici se regăsesc în prețul de vânzare al modelului, acesta fiind estimate la aproximativ 5920 Euro. Încheiem materialul cu mențiunea că, Aston Martin DB4 a fost produs de constructorul britanic între anii 1958 și 1963, caroseria de tip supeleggera fiind proiectată de Carrozzeria Touring din Milano, mașina fiind primul model construit la facilitatea Newport Pagnell din Buckinghamshire (Anglia).

Coleen-France

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.