Arua, vile private în regiunea Tirolul de Sud

0
703
Arua Private Spa & Villas

Arua Private Spa Villas este amplasată desupra faimosului oraș balnear din Merano, Italia, și este poziționată într-o lume sublimă și total liniștită. Posesoare a unui lux personalizat și a unor priveliști uimitoare, complexul are în componența sa șase vile nou construite – majoritatea fiind dotate cu saună, două saut trei dormitoare (cu baie proprie) – cu camera de zi, bucătărie, zonă d eluat masa și o terasă dotată cu o mini-piscină privată.

Arua Private Spa & Villas (camera de zi)

Complexul este situat în Tirolul de Sud, la granița cu Austria, oaspeții beneficiind de priveliști uimitoare asupra Văii Adige, o regiune care se întinde până la Dolomiți. Spațiul este o mica enclavă intimă, cu detalii de design bogate – asigurate de mobilierul Molteni & C | Dada – și înconjurată de o grădină primitoare și relaxantă, alături de o piscină infinită, podgorii, livezi de pomi fructiferi și unele dintre cele mai înalte plantații de măslini din peninsula italică. Fiecare vilă dispune de aproximativ 260 metri pătrați, cu o suprafață foarte mare pentru living, acesta având inclusă și o bucătărie complete chipată și un spațiu pentru servit masa.

Arua Private Spa & Villas (spațiul de odihnă)

Totodată spațiul exterior oferă oaspeților o terasă mare – cu mobilier de exterior – și o mini jacuzzi, majoritatea vilelor beneficiind de o sauna private, în timp ce Penthouse Villas se întinde pe două etaje. Bijuterii arhitecturale, cele șase vile nou construite se prezintă cu terase care sunt o extensie a spațiului de locuit interior, acestea beneficiind de ferestre de mari dimensiuni, care amplifică priveliștile uimitoare ale regiunii. Totodată, fiecare vilă are propriul său stil și caracter unic, conceptul fiind în armonie cu decorul – pentru a crea o simbioză între interior și exterior.

Arua Private Spa & Villas (spațiul pentru servit masa)

Într-adevăr, o paletă de culori calde de maro și verde leagă aproape instantaneu de splendoarea natural a regiunii. Realizate sub îndrumarea restauratorului local Otto Mativi, Arua Private Spa & Villas – în dialectal sud-tirolez Aura înseamnă “pace” – are o legătură direct cu Hidalgo Mother House, un refugiu dedicat iubitorilor de vinuri și produse alimentare cu peste 6000 de etichete selectate, precum și cu Aomi, un restaurant care oferă carne de vită Waygu și Kobe, meniuri mediteraneene și preparate din bucătăria tradițională alpină. Indiferent de limba în care se pronunță, Arua reprezintă o celebrare a simțurilor. Mai multe detalii AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.