Home WHEELS Ares Design a prezentat noul S1 Project

Ares Design a prezentat noul S1 Project

0
Ares Design (S1 Project Supercar)

Ares Design a prezentat publicului cel mai nou concept de supercar. Denumit S1 Project, compania italiană își va face debutul în cadrul Salon Privé, eveniment care își deschide porțile pe 22 septembrie, înainte de a intra în producția stabilită pe anul viitor. Compania – cu sediul în Modena – a fost fondată de Dany Bahar (fostul CEO al constructorului Lotus) și-a construit o bună reputație în reinterpretarea diferitelor modele de automobile, precum Bentley Mulsanne, Corvette Singray sau Panther ProgettoUno.

Ares Design S1 Project (detalii laterale)

Vehiculul se prezintă cu un design nou, cu o formă curgătoare care scoate în evidență aripile de mari dimensiuni din față și spate. În partea din față, capota se prezintă cu o curbă pronunțată, în partea superioară fiind continuată de o cabină foarte spațioasă. Dar, deși exteriorul autoturismului poate fi o caracteristică remarcabilă, adevărata specificație a conceptului S1 Project se află sub capotă. Astfel, puterea mașinii este oferită un propulsor V8 – aspirat natural – care oferă până la 8800 rpm și aproximativ 715 CP. Acesta este cuplat la o transmisie cu dublu ambreiaj cu opt rapoarte, motorul oferind un demaraj între 0 – 100 km/oră în doar 2,7 secunde.

Ares Design S1 Project (planșă bord)

Printre alte caracteristici tehnice mai regăsim o suspensie dublă a osiei și Magnetic Ride Control adaptiv, aceste detalii promițând să ofere modelului S1 Project o călătorie mult mai lină, o caracteristică nu foarte familiar cu cele mai multe supercaruri. “Am realizat cercetări ample cu ajutorul clienților și potențialilor clienți ai noștri, pentru a afla ce își doresc cu adevărat de la un supercar și, de cele mai multe ori, aceștia au menționat dorința de a se bucura de experiența condusului unei mașini, fără a te îngrijora de puterea pe acre aceasta o dezvoltă”, a menționat Dany Bahar prin intermediul unui comunicat de presă.

Ares Design S1 Project (detalii spate)

“Așadar, ne-am propus să transpunem aceste dorințe în noua noastră mașină. Scopul nu este să producem cel mai rapid, cel mai ușor și avansat supercar din punct de vedere tehnologic, ci să realizăm o mașină pe care o doresc clienții noștri, una simplă și distractivă la condus, care arată pur și simplu uimitor”. Deși Ares Design nu a prezentat detalii suplimentare despre prețuri, vă puteți aștepta ca acesta să fie unul destul de mare, mai ales că se intenționează construcția doar a 24 de exemplare ale vehiculului. Și, după cum se anunță în primele date oferite de constructor, producția primului supercar va debuta la începutul anului 2021.

Detalii aici: ARES DSIGN

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version