Apple Lance Air, funcționalitate și eleganță!

0
186
Apple Lance Air (ochelari inteligenți)

Apple Lance Air se încadrează în ceea ce numim eleganță și funcționalitate, ochelarii putând fi încadrați cu ușurință categoria produselor din era digitală. Așa cum Apple a reinventat telefonul mobil, Lance Air pune în mișcare ochelarii, aceștia devenind o extensie incredibilă a propriului corp. Ușori, durabili, ochelarii sunt proiectați pentru o lume înconjurată de ecrane. Lentilele montate în rame sunt pregătite pentru prescripția medicală și sunt acoperite cu un filtru de lumină albastră, anti-orbire, necesară pentru a vă proteja ochii de supra-expunerea la lumina ecranelor.

Apple Lance Air (memorie inteligentă)

De asemenea, lentilele sunt fabricate pentru a fi rezistente la zgârieturi, pete și praf, alături de una dintre cele mai importante caracteristici ale momentului: sunt anti-ceață. Ceea ce înseamnă că ei pot fi purtați cu masca de protecție pe față, fără să vă faceți griji că s-ar putea aburi și să vă încețoșeze privirea. Practic, Lance Air reinventează ochelarii și îi aduce în epoca digitală. Alăturarea particulei Air pare a fi un cuvânt de ordine la Apple (dacă ne referim și MacBook Air sau iPad Air), dar ne conduce subtil către o utilizare ușoară a produsului. O ușurință care este adusă de utilizarea unor materiale care fac ca ochelarii Lance Air să fie extrem de subțiri, dar surprinzător de rezistenți.

Mai multe știri premium AICI

Realizați din beta-titan, ramele Lance Air sunt proiectate pentru a fi extrem de flexible, dar cu memorie de formă, permițând ochelarilor să se îndoaie și să revină la forma inițială, dar fără să se rupă niciodată. Însă, important la acești ocheleri o reprezintă ideea inteligentă care stă la baza construcției lor. Referindu-se la obsesia actuală pentru tehnologia afișajelor edge-to-edge, Lance Air aduce aceeași filozofie ochelarilor și lentilelor sale. Ochelarii “fără rame” beneficiează de tenologia pe care o au telefoanele fără margini – sau alte dispozitive inteligente – acestea fiind făcute pentru a fi elegante și futuriste, lăsând ramele să se conecteze la viața inteligentă actuală.

Apple Lance Air (ambalaj funcțional)

Ramele ochelarilor Lance Air sunt disponibile în șase stiluri diferite și cinci culori metalice, alături de posibilitatea de a le personaliza în funcție de solicitarea fiecărui client în parte. Puteți alege între lentilele single-vision, progressive sau plano și, dacă doriți ca acestea să fie colorate, aveși la dispoziție o gamă compusă din șase nuanțe de culoare. De asemenea, Lance Air vă oferă posibilitatea de a folosi funcția AR a telefonului – pentru a încerca ramele înainte de a alege perechea potrivită feței tale – iar când acestea ajung în sfârșit la tine, ele sunt însoțite de o geantă de protecție foarte elegantă – realizată de echipa Lance Team. Detalii Lance Air AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here