APPLE WATCH SERIE 5 BY HERMÉS

Luna septembrie a început cu prezentarea celui recent telefon al companiei Apple, modelul iPhone 11. Odată cu acest model, compania americană a oferit publicului și cel mai nou smartwatch – modelul Apple Watch Serie 5 – acesta venind să înlocuiască generația a 4-a mai mult cu actualizări evolutive, decât schimbări revoluționare. Pentru a realiza această ediție exclusivă, Apple a colaborat cu eticheta de modă Hermès, ceasul fiind (și) beneficiarul unor curele din piele de cea mai bună calitate.

Apple Watch Series 5 by Hermès

La fel ca și precedentele ediții, Apple Watch Hermès dispune de emblema etichetei franceze de lux gravată pe cadran, smartwatch-ul urmând să fie disponibil cu două tipuri de carcase – Space Black și Oțel Polișat – cu dimensiuni de 40 și 44 mm. Ediția Space Black este disponibilă într-o nuanță închisă de culoare (inclusiv carcasa) și este produs din oțel inoxidabil, cureaua fiind produsă din piele Swift. Disponibil pentru o perioadă limitată de timp, acest ceas vine însoțit de un ambalaj special și o curea neagră suplimentară Hermès Sport Band. De altfel, noua gamă de curele din piele – special produsă pentru colecția Watch Series 5 by Hermès – este disponibilă în lungimea standard Single Tour și versiunea extra-long Double Tour, atât într-o singură nuanță de culoare, cât și cu un model imprimat, “împrumutat” de la modelul de eșarfă Della Cavalleria.

Apple Watch Series 5 by Hermès

De asemenea, ediția a fost actualizată cu un nou display, Apple menționând că dispune de o durată de viață a bateriei de optesprezece ore (identică cu modelele anterioare), chiar dacă afișajul acestuia este permanent. Noul design al ceasului oferă posesorului colțuri rotunjite și un ecran spectaculos, alături regăsind și o busolă – disponibilă pe ambele modele – în timp ce structura ceasului este realizată din titan, ceramică și aluminiu. În fine, prețul ediției Apple Watch Series 5 by Hermès cuprins între 1249 Dolari și 1499 Dolari, ceasul fiind disponibil în magazine selectate Hermès și Apple din întreaga lume începând cu 20 septembrie 2019. Mai multe detalii sunt disponibile AICI.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here