Annoushka, colecție personalizată

0
612
Annoushka (Colier My Life in Seven Charms”)

Annoushka, o casă de bijuterii cu sediul în Londra, a sărbăorit zece ani de activitate prin lansarea unei colecții speciale – denumite “My Life in Seven Charms” – un serviciu personalizat de creare de bijuterii. Fondată de Annoushka Ducas, ideea a fost declanșată de dragostea designer-ului pentru obiectele în miniatură. “Atracția constă în ideea de a personaliza viața cu ajutorul miniaturilor și pietrelor prețioase, în timp fiind creată o adevărată moștenire pentru viitor. Frumusețea se regăsește în creativitatea nelimitată cu care aceste bijuterii pot fi realizate”, menționează Annoushka Ducas.

Annoushka (telegondolă)

În loc să aleagă bijuteriile “gata făcute”, clienții sunt încurajați să lucreze îndeaproape cu specialiștii mărcii pentru a-și crea propriile lor piese – din aur de 18 carate – distilând astfel esețta personalității, iubirii și credinței lor în mini-bijuterii. Piese de mici dimensiuni sunt atașate la o brățară sau colier Annoushka, rezultatul fiind o extraordinară poveste de viață. Pentru a da startul acestui proiect, Annoushka Ducas a create propriul său coleir, referințele plecând de la un schelet de pește și până la simbolurile unor legume sau flori, elemente care alcătuiesc tapiseria bogată a vieții ei. “Îmi place ideea de a reaminti momente din viață, evenimente cu adevărat semnificative, ulterior combinându-le într-o minusculă și prețioasă biografie, care este purtabilă, dar care poate fi prețuită și de generațiile viitoare”.

Annoushka Ducas MBE

Elemente precum păstăi de fasole – din diamante și tsavorite – sunt înnobilate cu patru perle strălucitoare, un simbol al copiilor săi. Personalizarea “Sex on Legs” a fost o dorință a designer-ului, Annoushka explicând această alegere: “Prima mea alegere Annoushka a fost la adresa soțului meu a fost o piatră din aur – fiindca asta înseamnă pentru mine – dar el a fost îngrozit de idee; el a vrut să fie amintit ca «Sex on legs», iar eu am luat expresia la propriu și am adăugat o pereche de picoare din aur, cu un font Pop-Art”. Dragostea ei pentru câini este și ea surprinsă în setul de diamante “Paw Print”, în timp ce vacanțele fericite din Megève sunt reprezentate de o telegondolă de schi, “pictată” cu rubine și reprezentată în crystal și diamante. “Yellow Submarine” este un tribut adus faimoasei melodii a formației Beatles.

Annoushka (cutie tip carte)

Acesta este reprezentat inclusiv cu elicea propulsoare și este realizat din diamante galbene, el fiind de fapt un medalion care ascunde o fotografie. Scheletul de pește este un memento al primelor zile din cariera de bijutier a designer-ului. mama ei conducea un business cu livrări de pește, timp în care tânăra Annoushka realiza diferite modele de butoni pentru clienții lor de top. Un glob așezat pe o axă din diamante se rotește pentru a dezvălui marcajele din rubin peste orașul Hong Kong (locul unde cuplul Annoushka s-a întâlnit) și Londra, locul unde trăiesc astăzi. Bijuteria este prezentată într-o cutie specială, realizată sub forma unei cărți: o trimitere la natura biografică a bijuteriei. O lume în care bijuteriile dețin un rol din ce în ce mai semnificativ, mai ales cele personalizate, formând o punte între trecut și viitor. Detalii aici ANNOUSHKA

Mai multe detalii aici: STYLE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.