Andrei Popa, Co-Fondator companiei Cardanti

0
1208
Andrei Popa (Cardanti.ro)

Andrei Popa – În ultimii ani digitalizarea a cuprins societatea în întregul ei, accelerată odată cu izolarea impusă de apariția pandemiei de Covid-19. Inevitabil, inovația avea să cuprindă și unul dintre cele mai simple instrumente din mediul de business: Cartea de Vizită. Având experienţa dezvoltării cardurilor NFC în ecosistem bazat pe privacy, Cardanti a creat un produs care elimină nevoia de a printa cărţi de vizită de hartie. Vă invit să parcurgeți un interviu cu Andrei Popa, Co-Fondator Cardanti.

Cardanti.ro

Q & A –  Ce aduce nou pe piață Cardanti? Cardanti intră pe piata cartilor de vizita cu un produs inovator menit sa faca mai usoara trecerea de la prezenta noastra reala la cea digitala. Este vorba despre o carte de vizita smart care utilizeaza tehnologia NFC si QR pentru ati transfera datele de contact în smartphone-ul interlocutorului. Practic este o carte de vizită din PVC care înlocuieste sutele de cărti de vizită din hârtie.

Q & A –  Cum funcționează cardurile Cardanti? Cartea de vizita smart poate fi scanată prin atingerea de un telefon compatibil NFC sau prin scanarea cu camera telefonului a codului QR aflat pe spatele cartii de vizita. Odata scanat, pe smartphone este afisat profilul de business al posesorului cardului. De acolo poate sa acceseze profilele de social media, sa vada video-uri si prezentari sau chiar sa salveze tot profilul de business ca si contact in agenda telefonului.  Nu este necesara instalarea niciunei aplicatii, intrucat cardurile se folosesc de browserul telefonului pentru a functiona.

Q & A –  Se pot personaliza cardurile? Oferta noastra este compusa din mai multe tipuri de carduri:

1. Cartile de vizita Timeless au un design minimalist si sunt gandite pentru a ramane moderne indiferent de trendurile de design din industria cartilor de vizita. Cardul timeless poarta logo-ul Cardanti si pot fi comandate in tema Dark sau tema Light si 6 variante de culoare. Daca clientul opteaza pentru personalizarea unui card Timeless, acesta poate avea scris pe card Numele/Functia/Compania;

2. Cardanti Business este modul prin care companiile isi pot pune logo-ul propriu sau chiar un design complet nou

Cardanti (lifestyle image)

3. Cardanti by Catalin Botezatu editie limitata. Este prima carte de vizita din seria editiilor limitate Cardanti si prima carte de vizita smart din zona Fashion. Spre deosebire de celelalte produse Cardanti, aceasta carte de vizita este facuta din PVC negru si are doua variante de design, fie un design elegant Art Deco, fie o varianta in care ii integram clientului o fotografie portret in designul carti de vizita. Ambele variante de design pot fi personalizate scriind numele pe card.

Cardanti by Cătălin Botezatu

Q & A – Ce servicii includ produsele Cardanti? Cel mai important serviciu este profilul de business care tine de partea de software a produsului. Din profilul de business, utilizatorii isi pot modifica oricand si oricat informatiile de business. Pe partea de Business oferim serviciul de design custom al cartilor de vizita, cu conditia unei comenzi minime de 10 carti de vizita smart.

Q & A – Cum vedeți dezvoltarea business-ului în viitor? Lucram la mai multe functii noi care vor face produsul si mai dezirabil pentru sectorul corporate, integrarea cu CRM-uri este un astfel de feature. Acesta va permite companiilor sa masoare  randamentul oamenilor de vanzari si sa scurteze timpii in comunicarea cu potentialii clienti.

Detalii aici: CARDANTI

 

 

Credit Foto interior articol: Rusu Dumitru Costinel si Cardanti

Credit Foto imagine coperta Andrei Popa: Lens of Alex Co.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here