Spa-ul săptămânii: Anantara Dhigu Maldive

0
809
Anantara Dhigu Maldives Resort

Izolarea impusă în ultimele luni ne readuce dorința de a călătorii, de a vedea locuri noi și de a ne relaxa în mijlocul unor peisaje de o extraordinară frumusețe. Numeroase experiențe ne așteaptă în perioada următoare, pe lista dumneavostră trebuind să se regăsească neapărat un hotel care oferă servicii de tip Spa. Cum această rubrică este nouă, voi începe cu prezentarea unuia dintre nuemroasele resort-uri insulare care oferă astfel de servicii, este vorba de Anantara Dhigu Maldives resort.

Anantara Dhigu Maldives.

Așadar, pentru tratamentele oferite de Anantara Dhigu Maldive Resort, conducerea acestui serviciu oferă viitorilor oaspeți un ritual de exfoliere, în cadrul acestuia fiind utilizate nucă de cocos, scorțișoară, nucșoară și sare. Combinate, ingredientele oferă o rezistență sporită pielii dumneavoastră, acestora fiindu-le adăugate și ulei de nucă de cocos pentru o hidratare suplimentară. Nu numai că face minuni, dara ceastă combinație oferă și unul dintre cele delicioase arome. De asemenea, crema rezultată în urma acestui amestec trebuie folosită pe picioare, brațe și spate, aceasta ajutând la “vindecarea” pielii uscate.

Anantara Dhigu. Maldives

Nuca de cocos este un ingredient extrem de utilizat în medicina ayurvedică, proprietățile sale antibacteriene și anti-virale fiind bine-cunoscute, în timp ce scorțioșoara este un antioxidant foarte puternic. Pentru cei care reușesc să ajungă la acest Spa și nu doresc să părăsească locația principală, un Spa subacvatic oferă unele dintre cele maim ai magnifice priveliști din Maldive. Odată ajunți pe plaja cu nisip alb, urmați cărarea ce duce spre ocean, la capătula cesteia regăsind un punct de tratament situate deasupra apelor turcoaz din lagună. Bine de știut, conducerea resort-ului oferă clienților bungalouri individuale pentru confidențialitate supremă.

Anantara. Dhigu Maldives

Fiecare dintre acestea sunt dotate cu uși care se deschid pentru a lăsa briza oceanului să intre în interiorul Spa-ului, săli cu tratamente indivuale – chiar și pentru cupluri – oferind masaje de tip thailandez, acestea fiind urmate de ședințe de relaxare în aer liber (cu vedere la ocean). Centrul Spa mai deține o baie cu aburi, dușuri interioare și exterioare, alături de o piscină infinită. Un elemnt important este oferit de sălile de masaj, acestea fiind dotate cu podele din sticlă, astfel încât să puteți urmări peștii în timp ce vă relaxați. În fine, aveți posibilitatea de a alege numeroase ședințe de navigare, snorkeling sau să explorați flora și fauna existentă pe insulă.

Anantara.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.