Alpin Panorama, refugiul din Tirolul de Sud!

0
19
Alpin Panorama Hotel Hubertus (Tiroul de Sud)

Amplasat la marginea pădurii, Alpin Panorama Hotel Hubertus este situat într-una dintre cele mai frumoase zone din Tiroul de Sud. Poziționat în inima Văii Puster, la marginea satului idilic Olang, capodopera arhitecturală se contopește cu spectacolul natural din jur!

Sky Pool (foto Alpin Panorama Hotel Hubertus)

Între întinderea cerului albastru profund și pajiștile montane ondulate, regăsim o delicată platformă wellness. O reședință care se remarcă prin spectaculoasa poziționare și, mai ales, prin Sky Pool-ul infinit sau Sky Spa-ul plutitor. Alpin Panorama Hotel Hubertus se întinde pe două etaje și oferă turiștilor o zonă wellness cu două etaje. Eleganta structură dispune de o pasarelă în zona superioară care duce la șezlonguri și căzi cu hidromasaj.

Reședința

Partea superioară este destinată celor care caută liniște și atingerea delicată a apei calde, alături de splendidele peisaje ale văii. Priveliștea oferită de platformă se deschide către versanții Dolomiților, un lanț muntos înscris în Patrimoniul Universal UNESCO. La un etaj mai jos, oaspeții sunt întâmpinați de temperaturile ridicate ale celor două saune, cameră rece și jacuzzi. Nu întâmplător, Sly Spa-ul a primit numele de “Heaven & Hell”.

Chef Thomas Mayr (foto Alpin Panorama Hotel Hubertus)

Cei care tânjesc după liniște spirituală au posibilitatea să exploreze parcul Alpenreych – întins pe o suprafață de 7.000 mp. Ei sunt întâmpinați de cinci piscine încălzite, șapte saune, săli de relaxare și numeroase tratamente wellness și de înfrumusețare. În privința camerelor, acestea sunt confortabile și îmbină mai multe elemente naturale. Mirosul lemnului asigură o odihnă în paturile confortabile, în timp ce băile invită la relaxare.

Contraste

Pentru un răsfăț suplimentar al simțurilor, influențele mâncărurilor tradiționale din Tirolul de Sud se îmbină cu delicatese meditereaneene. Meniurile gourmet sunt completate de cafeaua și produsele proaspăte de patiserie servite dimineața. După-amiaza este dedicate, supelor, fructelor și gustărilor delicioase, înainte de savurarea meniului cu șase feluri la cină. Masa este completată de oferta celor 300 de etichete de vin de cea mai bună calitate.

Alpin Panorama Hotel Hubertus

Web: www.hotel-hubertus.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.