Alexandrion, ediție limitată Glenffiddich!

0
641
Alexandrion (Glenffiddich Grande Couronne)

Alexandrion a lansat Grande Couronne, cel mai rafinat single malt produs de distileria Glenffiddich. Maturat timp de 26 de ani în butoaie de stejar americane și europene și finisat în butoaie rare de coniac franțuzesc, Grande Couronne este o expresie a rafinamentului și face parte din seria “Grand Series” a celui mai premiat single malt din lume. Grande Couronne va fi disponibil în ediție limitată, prin precomandă, începând de luna aceasta. Alexandrion Group  lansează în România cea mai recentă expresie a mărcii Glenfiddich – Grande Couronne.

Alexandrion – Glenffiddich (selecție whisky)

Încălcând convențiile încă o dată, Glenfiddich a reușit să îmbine cele mai sofisticate arome din Scoția și Franța, creând o băutură care redefinește luxul, îi captivează pe iubitorii de whisky nonconformiști și încoronează cele mai frumoase și importante momente. Grande Couronne este o băutură obținută printr-un proces complex, care îi amplifică nuanțele și ȋi sporește calitatea. Maturat timp de 26 de ani în butoaie de stejar americane și europene la distileria Glenfiddich (Dufftown, Scoția), acest single malt Scotch whisky este finisat timp de doi ani în butoaie rare de coniac franțuzesc, care ȋi intensifică gustul catifelat și dulce, cu arome cremoase de cafea și zahăr brun caramelizat.

Mai multe știri premium AICI

Grande Couronne este cel mai nou membru al Grand Series și include două whisky-uri remarcabile: Glenfiddich Grand Cru (maturat 23 de ani în butoaie de stejar americane și european, finisat în butoaie de stejar French cuvée) și Glenfiddich Gran Reserva (maturat 21 de ani în butoaie de bourbon și finisat în butoaie de rom caraibian). “Grande Couronne este singurul single malt Glenfiddich care a fost maturat în butoaie de stejar american și european și finisat în butoaie rare de coniac franțuzesc. Durata finisajului, doi ani, este neobișnuită și intensifică gustul catifelat și dulce, cu arome cremoase de cafea și zahăr brun caramelizat” a spus Brian Kinsman (Glenfiddich Malt Master).

Alexandrion (Glenffidich – Ambasador Alexandru Ciucu)

“Alexandrion are unul dintre cele mai complexe și variate portofolii de băuturi spirtoase şi vinuri din țară, care include atât mărci proprii și mărci de import ale unor producători internaționali selectaţi strategic. Glenfiddich Grande Couronne îmbogățește acest portofoliu și ne bucurăm că le putem oferi consumatorilor români un single malt în ediție limitată, care îi va cuceri cu siguranță și pe cei mai exigenți critici. Prin parteneriatul cu Glenfiddich, Alexandrion – singurul producător de single malt din România – contribuie în mod semnificativ la creșterea competitivității acestei piețe în raport cu alte piețe europene” a spus Stelios Savva (CEO Alexandrion Group).

 Mai multe știri auto AICI

Glenfiddich Grande Couronne a fost lansat în România la începutul lunii aprilie, prin intermediul unui eveniment elegant desfășurat în cadrul Casei de licitații Artmark. Invitații au savurat acest single malt unic și i-au aflat povestea fascinantă, într-un cadru sigur, în care au fost respectate toate măsurile în vigoare impuse de contextul actual. De menționat, Artmark va organiza o licitație pe 28 aprilie, suma rezultată urmând să fie donată către Fundaţia Centrul Cultural ArtSociety și va fi direcționată către un proiect de susținere a tinerilor artiști. Glenfiddich Grande Couronne va fi comercializat online și offline, începând din luna mai. Detalii Glenffiddich AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.