Alexandrion Royal va fi redeschis în 2023!

0
101
Alexandrion Royal anunță redeschiderea în 2023!

Alexandrion Group a anunțat săptămâna aceasta redeschiderea – în cursului anului 2023 – hotelului Alexandrion Royal, o reședință situată în Sinaia. Cunoscut anterior sub numele de New Montana, hotelul va fi clasificat 4 stele și va oferi oaspeților experiențe memorabilă!

Recepție hotel (sursă Alexandrion Royal)

 

Hotelul va avea un concept nou, modern, care va reflecta viziunea preşedintelui fondator al Grupului Alexandrion, dr. Nawaf Salameh. Trecut printr-un proces complex de rebranding, în urma căreia i-a fost schimbat numele, hotelul reflectă apartenența la Grupul Alexandrion. O schimbare începută în perioada pandemiei de Covid-19, grupul demarând un amplu proces de renovare. Aceasta a constat în principal în reconfigurarea spațiilor de cazare.

Modernizarea

Pe lângă reconfigurare, hotelul a fost mobilat în întregime cu piese moderne, precum și cu aparatură de ultimă generație. De asemenea, au fost extinse facilitățile de conferințe, divertisment și îngrijire personală pentru turiști. Conform reprezentanților mărcii, investiţia estimată până la finalizarea lucrărilor se va ridica la aproximativ 17 milioane de euro. Astfel, nou concept armonizează povestea Grupului Alexandrion cu multiculturalitatea.

Detaliu cameră (sursă Alexandrion Royal)

Pandemia de Covid-19 nu ne-a speriat, pentru că am știut să transformăm o perioadă provocatoare într-o oportunitate. Am profitat de această perioadă (industria ospitalității) și am schimbat conceptul. După o renovare minuțioasă, putem spune acum că avem un hotel nou. Oaspeţii vor fi surprinşi de design şi experienţele oferite la Alexandrion Royal. Vizitatorii vor afla povestea noastră începând cu recepţia”, spune dr. Nawaf Salameh.

Dotările

Alexandrion Royal va dispune de 167 de camere şi apartamente, alături de patru restaurante. Oaspeţii vor putea savura o varietate de preparate culinare din bucătăriile românească, italienească, mediteraneană şi japoneză. Meniurile vor fi complimentate de băuturi spirtoase şi vinuri din portofoliul Alexandrion Group. “Atmosfera pe care o vom crea în restaurantele şi barurile noastre va fi autentică”, completează Dr. Nawaf Salameh.

ROYAL (alexandriongroup.com)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.