Alexandrion a lansat Kingsbury London Dry Gin!

0
662
Kingsbury Dry Gin (foto: Alexandrion Group/Ciprian Vladut)

Alexandrion Group a lansat aseară – simultan în România și Internațional – Kingsbury London Dry Gin. Cadrul a fost oferit de eleganța clubului de echitație Equestria, mediul natural care îl înconjoară și numeroși invitați!

Panagiotis Retouniotis & Simona Popescu & Corneliu Vilsan (foto: Alexandrion Group)

Poziționat în segmentul premium, ginul este distilat în Italia și îmbuteliat la Distileriile Alexandrion Saber 1789, în județul Prahova. Creat pentru a reflecta eleganța, noblețea și distincția regală, Kingsbury este un distilat de gin. Prezintă arome predominante de ienupăr și coriandru, ginul putând fi consumat simplu au în combinație cu apă tonică. “Lansarea Kingsbury face parte din strategia de dezvoltare a Grupului Alexandrion”, spune Corneliu Vîlsan (Chief Marketing Officer).

Povestea brand-ului

Povestea brand-ului este construită în jurul numelui Kingsbury, un cuvânt de origine anglo-saxonă care înseamnă castel sau fortăreață regală. Un termen care sugerează grandoarea şi rafinamentul specifice stilului de viaţă al aristocraţiei engleze. ”Ingrediente” care sunt transferate consumatorului, cel care se simte “ca un rege” atunci când alege această băutură. “Ne-am dorit o băutură premium, din ingrediente naturale și la standarde de calitate ridicate”, spune Corneliu Vîlsan.

Elemente etichetă Kingsbury (foto: Alexandrion Group)

Kingsbury este un London dry Gin autentic, obținut din alcool etilic agricol și cu arome introduse prin redistilare. Se utilizează plante naturale și nu conține ingrediente artificiale, zahăr sau coloranți, fiind obținut exclusiv din ienupăr și coriandru. Singurul ingredient adăugat este apa pură care provine din zona freatică subcarpatică și care ȋi potenţează gustul. Gustul este fin și bine echilibrat, cu note condimentate de ienupăr, citrice, coriandru și plante aromatice.

Rețetă de consum

La degustarea oficială am avut de ales din mai multe variante, rețeta clasică fiind cea mai bună în opinia mea.

Ingredinte:

  • 50 ml Kingsbury London Dry Gin;
  • 150 ml apă tonică (Schweppes)
  • Lime, lămâie, castravete sau grapefruit.

Mod de preparare:

Umpleți un pahar (până la margine) cu cuburi de gheață. Se toarnă 50 ml de Kingsbury London Dry Gin. Picurați fresh lime peste băutură, completații cu apă tonică Schweppes și amestecați!

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.