adidas x IVY PARK, colecție colaborativă!

0
43
adidas x IVY PARK (foto adidas)

Marca de echipament sportiv adidas și IVY Park  (etichetă care aparține artistei Beyoncé) au anunțat lansarea colecției colaborative IVYTOPIA. Noua colecție include piese cu aspect distinct și este inspirată de călătoria fiecăruia dintre noi în descoperirea propriei nirvana!

Detaliu colecție IVYTOPIA (foto adidas)

Precum ofertele anterioare, adidas x IVY PARK propune dimensiuni inclusive și neutre din punct de vedere al genului. Linia de produse este disponibilă online – începând cu 21/22 iulie – și în magazine selectate la nivel global. Colecția explorează legătura colectivă pe care o împărtășim după ieșirea din izolarea impusă de pandemia de Covid-19. IVYTOPIA reimaginează posibilității călătoriilor, visând și explorând potențialul nostru infinit.

Colecția

Inspirația natural și supranaturală s eîmbină perfect într-o colecție care prezintă costume de baie și uimitoare siluete. Tonurile de culoare includ nuanțe precum cuarț, pirit, lapis lazuli, kki sau jasp, precum și numeroase imprimeuri florale. Elementele organice sunt prezente cu forme futuriste, limbajul de design IVY PARK evoluând parcă într-un alt univers. Materialele folosite vorbesc despre dragostea mărcii pentru sport și modă.

Imprimeurile sunt îndrăznețe, ilustrând și mai mult senzația de seninătate și frumusețe eterică, paleta de culori oferind strălucire colecției. Țesăturile colecției sunt amplificated prin linii și croiuri abstracte. Totodată, accesoriile oglindesc inspirația pieselor vestimentare și includ pălării cu boruri largi – realziate într-o manieră inovatoare. Noua ofertă este completată de pantofi sport reinterpretați și tricouri cu linii de design restilizate.

Campania

Campania de promovare a colecției se concentrează pe ideea universală de a trata lumea exterioară în mod separat. Sunt spații reci, sintetice, cu amintiri abstracte care strălucesc din punct d evedere vizual în fața noastră. În esență, conceptul campaniei este o călătorie în scopul vindecării prin conexiune și împărtășirea comună a viselor. Este o evadare în universul IVYTOPIA, o lume unde fiecare dintre noi visează cu ochii deschiși.

Detalii aici – ADIDAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.