Adidas și Prada, prima colaborare prêt-à-porter!

0
75
Adidas x Prada Re-Nylon

Producătorul Adidas dezvoltă parteneriatul cu Prada, un nou capitol al colaborării celor două etichete fiind în curs de desfășurare. Colaborarea are la bază măiestria artizanală a mărcii de lux și inovațiile aduse în lumea articolelor sportive de eticheta germană.

Colecție Re-Nylon (foto Adidas)

Fiindcă ne aflăm într-o perioadă de schimbări majore, etichetele s-au angajat în implementarea unor obiectivelor clare de sustenabilitate. La baza acestor obiective se regăsește colecția de articole sportive Original Forum și țesătura Re-Nylon a mărcii Prada. Demonstrând angajamentul pentru inovație al acestui parteneriat, colecția reimaginează îmbrăcămintea sport de lux cu ajutorul unei direcții sustenabile.

Colecția

Pentru prima dată, colecția include articole prêt-à-porter, accesorii și genți, alături de interpretări ale pantofilor Forum High și Low. Fiecare piesă a fost produsă în Italia de eticheta Prada și are în componență țesătura reciclată Re-Nylon. Lansată pentru prima data în 2019, Re-Nylon este un material textile revoluționar create prin reciclarea deșeurilor colectate din oceane. Materialul poate fi reciclat la nesfârșit.

Prada Re-Nylon (foto Adidas)

Totodată, în componența lui regăsim deșeuri din fibre textile, reciclarea pe termen nelimitat fiind realizată fără pierderi de calitate. Re-Nylon este o reflectare fundamentală a direcției Prada către un medium ai curat și angajamentul său pentru practicile durabile. Iar această nouă colecție reprezintă un reper în industria articolelor sportive de lux. Simbolizează trcerea întregii producții de la Naylon virgin la Re-Nylon.

Inovația

Demersul, început la finalul anului 2021, aduce acum consumatorilor o mai bună interconectare cu mediul natural înconjurător. De asemenea, Adidas și Prada propune soluții inovatoare pentru această colecție sport, direcție regăsită inclusiv în promovarea digitală. Prin digitalizarea colecției, mărcile și clienții sunt aduși împreună printr-o manieră radical inclusivă. Noua colecție este disponibilă începând cu 13 ianuarie.

Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.