Adidas Terrex, linie pentru sporturile de iarnă!

0
89
Adidas Terrex Snow

Colecția Adidas Terrex Snow oferă pasionaților sporturilor de iarnă o combinație de stil, performanță și confort pentru pantele munților. Inspirată din convingerea că performanța și sustenabilitatea nu se exclud reciproc, colecția de sezon are la bază materiale reciclate.

Foto – Adiddas Terrex

Printre piesele colecției regăsim modelul Myshelter, o evoluție a jachetei care aduce emblematica siluetă supra-dimensionată în munți. Colecția în sine este compusă din piese vestimentare realizate din materiale reciclate de înaltă performanță, care permit libertatea de mișcare. Tehnologia Rain.RDY completează PrimaLoft® Insulation x Parley Ocean Plastic, o izolație realizată din plastic reciclat în proporție de 100%.

Performanțe

Performanțele pieselor vestimentare sunt dintre cele mai înalte, oferind protecție împotriva fenomenelor meteorologice din vârful muntelui. Gama XPerior pentru ski oferă produse care blochează vântul și, totodată, sunt respirabile în zilele cu trasee foarte lungi. Gama este optimizată cu ajutorul pantalonului și jachetei Xperior XC, oferind mișcare deplină cu ajutorul țesăturilor din materiale tehnologice.

Laura Dahlmeiere (foto Adidas)

Plasate în puncte strategice, țesăturile permit confort și libertate de mișcare atunci când sunt urcate în forță pantele munților. Construită pentru zilele de aventură, jacheta Skyclimb este realizată cu ajutorul tehnologiei Gore-Tex Infinium™ și oferă o bună respirabilitate. “În sezonul de iarnă 2021/2022, am dorit extinderea Adidas Terrex pe segmentul produselor destinate sporturilor de iarnă”, spune Markus Kebler.

Rezultatul

Rezultatul acestei orientări este o colecție bazată pe inovații. În construcția pieselor vestimentare sunt utilizate materiale reciclate sau tehnologice, precum fibrele PrimaLoft® Insulation x Parley Ocean Plastic. “Gamă FW2021 dispune de un design îndrăzneț și optimist, care reunește pasionații sporturilor de iarnă. Consumatorii noștri sunt persoane active pe tot parcursul anului și le oferim exact produsul de care au nevoie”.

Foto: Adidas Terrex

“Ca sportiv implicat în sporturile de iarnă, prețuiesc natura și munții, cu dorința de a le proteja pentru generațiile viitoare. Am colaborat îndeaproape cu echipa de design Adidas și sunt fericită pentru contribuiția adusă creării acestei colecții. Rezultatul este o linie inspirațională și confortabilă, perfectă pentru performanțe semnificative”, menționează Laura Dahlmeiere. Colecția poate fi achiziționată în mediul online.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.