Adidas, pantof construit pentru viteză!

0
307
Colecție Adizero (foto: Adidas)

Adidas a prezentat colecția Adizero, un pantof sport construit pentru viteză. Pantoful esre un simbol al evoluției constante a pantofilor destinați sportivilor de performanță și nu numai. A fost proiectat și dezvoltat cu ajutorul unora dintre cei mai rapizi sportive din lume.

Adidas Adizero Boston 10 (foto: Adidas)

Rezultatul? Un pantof cu siluetă mai subțire decât predecesorul, cu performanțe mult îmbunătățite. Pantoful este prevăzut cu două straturi de talpă – LightStrike Pro – o construcție create pentru a returna energia. Totodată, EnergyRods – cu infuzie de carbon – este vizibilă în talpa intermediară, oferind rigiditate și limitarea pierderilor de energie. În partea superioară a tălpii regăsim CelerMesh 2.0, un material realizat din polyester parțial reciclat.

Creat pentru viteză

Noul pantof Adidas este creat pentru viteză, el oferind flexibilitate, respirabilitate și suport de date pentru sportivi. În plus, a fost adăugată o suprafață exterioară din cauciuc Continental™ la vârful degetului pentru a sprijini accelerarea. Construcția ușoară a câlcâiului fixează piciorul pe talpă cu ajutorul unui sistem anti-alunecare. Totodată, această structură specială este deosebit de flexibilă și contribuie la creșterea confortului în timpul alergării.

Adizero Prime X (foto: Adidas)

Adizero Boston 10 se bazează pe moștenirea și evoluția design-ului Adizero. De asemenea, actuala colecție aduce și modelul Adizero Adios Pro 2, un pantof de alergare versatil. Utilizat zilnic, pantoful dispune de LightStrike Pro combinat cu o spumă durabilă pentru talpa intermediară LightStrike Eva. În construcție se utilizează EnergyRods și Continental™, materiale durabile care sunt destinate susținerii alergărilor pe distanțe lungi.

Colecție conceptuală

Colecția este continuată de Adizero Prime X, un pantof sport conceptual destinate alergării pe distanțe lungi. Proiectat fără limitări, acesta dispune de caracteristicile amplificate ale Adizero Adios Pro 2, depășind limitările tehnologiei. De asemenea, Avanti Track Spike aduce pentru prima dată detalii din competițiile sportive pe distanțe lungi. Nu-mi rămâne decât să vă îndrum către platforma online ADIDAS, pantofii fiind deja disponibile la vânzare.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.