Adidas for Prada lansează A + P Luna Rossa 21

0
558
Adidas for Prada A + P Luna Rossa 21

Adidas și Prada au prezentat cel mai nou produs al colaborării lor stilistice, expertiza tehnologică a gigantului sportiv german fiind îmbinată cu linia de design a cunoscutei mărci de lux italiene. Rezultatul se numește A + P Luna Rossa 21, un pantof sport conceput pentru a deveni un Superstar al echipei Luna Rossa Prada Pirelli, pantofii având ca sursă d einspirație ultimul yacht al faimoasei echipe de navigație a etichetei de lux – AC75 Luna Rossa – o clasă monohull finanțată în mare parte de Prada.

Adidas for Prada (Luna Rossa 21)

“Prada și Adidas și-au exprimat întotdeauna pasiunea pentru perfomanța sportivă. de asemenea, Prada participă de peste două decenii la cel mai vechi trofeu din sportul cu vele – America’s Cup – alături de echipa Luna Rossa; angajamentul continuu al mărcii Adidas față de inovația sportive și tehnologia de precizie s-a extins acum și în cadrul acestei celebre curse de navigație, marca fiind și între 2005 și 2007 un susținător al sportului cu vele”, se arată într-un comunicat de presă al celor două mărci. Despre eticheta de modă se știe că a concurat pentru prima dată în competiția America’s Cup în anul 2000, atunci când a câștigat Louis Vuitton Cup – o victorie provocatoare pentru marea finală, pierdută în fața Team New Zealand.

Adidas for Prada (Luna. Rossa 21)

De altfel, Luna Rossa Challenge – pentru a da numele complet al echipei italiene de curse – intenționează să concureze la următoarea ediție a America’s Cup, aceasta urmând să se desfășoare în primăvara anului 2021 (cea de-a 36-a ediție a Cupei – care acum se numește Prada Cup – se va desfășura între Emirates Team New Zealand și câștigătoare întrecerii din această serie). Inspirați de barca de curse, pantofii A + P Luna Rossa 21 își au rădăcinile în pantofii sport produși de cele două mărci de-a lungul timpului. În plus, gelul transparent din care sunt făcuți eleganții pantofi – sub învelișul hidrofob – sugerează proprietățile unei perechi de încălțăminte realizată Bespoke.

Adidas for Prada (Luna Rossa. 21)

Axați pe performanță, pantofii sport vor fi purtați de echipa Luna Rossa Prada Pirelli, versiunea lifestyle urmând să fie disponibilă publicului la un preț de 550 Euro. Construcția pantofului se prezintă cu o suprafață perforate, moale, din piele sintetică care accentuează capabilitățile sale pentru navigație: șireturile sunt concepute pentru a se îngusta în partea de jos, prevenind astfel deschiderea nodurilor în impul competiției. Adidas for Prada A + P Luna Rossa 21 sunt programate pentru lansare pe 9 decembrie 2020 – în cadrul boutique-urilor Prada și magazinelor selectate Adidas din întreaga lume – în nuanță de alb, gama fiind disponibilă prin intermediul platformelor de comerț electronic ale celor mărci. Detalii aici: PRADA

Mai multe informații aici: WATCHES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.