Acqua di Parma Chinotto di Liguria

0
74
acqua di parma chinotto di liguria

Acqua di Parma – a început sezonul de vară, mulți dintre dumneavoastră alegând deja locul unde să vă petrecți vacanța, în timp ce alții sunt cu gândul la Mediterana și spectaculoase ei priveliști. Până la urmă, cine nu ar dori să fie “transportat” în zonele mediteraneene vibrante din când în când? Ei bine, chiar dacă nu vei reuși să ajungi într-o astfel de destinație, poți să te bucuri acum de strălucirea soarelui și aromelor albastre mediteraneene, în ajutorul tău venind cel mai nou parfum Acqua di Parma – Chinotto di Liguria.

acqua di parma chinotto di liguria

Un tribut adus apelor limpezi ale Mediteranei și delicioaselor sale citrice Chinotto, noua ediție Aqua di Parma fiind aici pentru a vă încânta simțurile. Un fruct a cărui aromă este des întâlnită de-a lungul zonelor de coastă din nord-vestul Italiei, extractul acestui minunat și misterios fruct din zona Liguriei fiind acum disponibil în cea mai nouă creație Aqua di Parma.

mediteranean sea

Citricele, împreună cu elementele spumante ale mandarinei formează notele de top ale parfumului, alături regăsind nuanțe de iasomie, geranium, cardamom și rozamarin – ce asigură arome corpolente. De asemenea, parfumul este echilibrat de notele de bază ale moscului și patchouli, ce asigură un finisaj mediteranean atât de necesar. Produsele Acqua di Parma sunt disponibile în cadrul rețelei Sephora, pentru mai multe detalii accesați aici (www.sephora.ro).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here