Acqua Di Parma & Emilio Pucci ediție caritabilă!

0
42
Acqua-di-Parma-Christmas-2021_Advent-Calendar

Acqua Di Parma și Emilio Pucci au decis să colaboreze pentru a sprijini proiectul ”Rewrite the Future”. Inițiativa face parte din programul dezvoltat de fundația “Save the Children”, scopul fiind ajutorarea copiilor la nivel internațional.

Detaliu The Vortici foto Acqua di PArma & Emilio Pucci)

Împărtășind valori similare pentru meșteșugul tradițional și pasiunea pentru frumos, cele două mărci formează o uniune puternică. Cele două companii pot ajuta organizația internațională să salveze și sprijine copii aflați în pericol. Astfel, viitorul copiilor poate fi garantat împotriva vastelor provocări ale momentului: condiții sociale dificile și lipsa educației. Un pas important, mărcile înțelegând să întoarcă societății o parte din profituri.

Produsul

Colaborarea dintre cele două mărci îmbină modelele colorate ale Emilio Pucci cu eleganța senzuală a produselor Acqua di Parma. Rezultatul se numește “The Vortici”, o reinterpretare a unei teme de arhivă a etichetei Emilio Pucci. Inspirat de soarele din sudul Italiei, galbenul Parma este un vârtej dinamic de pozitivitate. Evocă frumusețea italiană, arhitectura urbană sofisticată și grădinile colorate sau splendoarea coastei mediteraneene.

Produs Holiday Season (foto Acqua di Parma & Emilio Pucci)

Colecția “Holiday Season”, cu imprimeuri ravisante, include seturi cadou cu produse vibrante pentru stilul de viață al mărcii. Regăsim aici colonii, parfumuri de baie luxoase și lumânări parfumate. Disponibile deja pe piață, aceste produse fac din dăruire un element central al cauzelor umanitare. “Atenția pentru instruire se află adânc înrădăcinată în AND-ul companiei noastre”, menționează Laura Burdese (CEO-ul Acqua di Parma).

Motivație

“Am dedicat întotdeauna atenție transferului de know-how meșteșugăresc tradițional către generațiile viitoare. Așadar, suntem conștienți de rolul fundamental jucat de educație în protejarea a tot ce ne place despre țara noastră”. “Holiday Season, creat. împreună cu Emilio Pucci, este un simbol al angajamentului nostrum. Este un cadou pentru generațiile viitoare și un mesaj de pozitivitate și încredere”, compleetază Laura Burdese.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.