A. Lange & Söhne, ediție 1815 Rattrapante!

0
25
A. Lange & Söhne - 1815 Rattrapante

A. Lange & Söhne a completat familia de modele 1815 cu una dintre cele mai sofisticate complicații: cronograful Rattrapante. Noul model al mărcii orologere este axat pe complicația eponimă și este dotat cu o mișcare dezvoltată la comandă!

Detaliu 1815 Rattrapante (foto A. Lange & Söhne)

Cu noul 1815 Rattrapante, ceasornicarii mărcii își demonstrează încă odată expertiza în domeniul măsurării timpului. Mecanismul său extinde funcționalitatea unui cronograf clasic, permițând măsurarea unui număr aleatoriu de timpi pe tur într-un minut. În acest scop, ceasul dispune de doi indicatori de cronograf suprapuși: unul pentru cronograf, altul pentru rattrapante. Ambii pornesc când este acționat butonul de la ora 2.

Eleganță funcțională

Modelul 1815 Rattrapante este disponibil într-o carcasă din platină, contrastul fiind asigurat de cadranul alb și indicatorii albaștri. Lizibilitatea este completată de elemente de stil tradițional și include scala minutelor și cifre arabe proeminente. Dezvoltarea propriului mecanism a făcut posibil ca ceasornicarii să aleagă pozițiile cadranelor subsidiare. Astfel, contorul de 30 minute și cel al secundelor sunt poziționate la orele 12 și 6.

Revers 1815 Rattrapante (foto A. Lange & Söhne)

Situate pe axa centrală verticală, cele două poziții sunt aranjate simetric și confer modelului o personaliatte echilibrată și expresivă. În plus, scala tahimetrului periferic permite determinarea vitezei medii. Ceasul este pus în mișcare de Calibrul L101.2, mecanismul fiind configurat pentru vizibilitate sporită cu ajutorul cristalul de safir. Acest aspect permite ca procesele complexe de comutare să fie observate cât mai în detaliu.

O clasă proprie

Conceptualizarea și producția de cronografe este considrată una dintre cele mai dificile provocări din industria orologeră. Este nevoie de îndemânare, precizie, experiență și răbdare considerabilă pentru a asigura fiabilitatea acestui complex mecanism. Încă de la relansare, marca A. Lange & Söhne a definit standardul în cadrul acestor modele. 1815 Rattrapante, cu caracsă de 42,5 mm, este produs în doar 200 de piese la nivel global.

Detalii aici – CRONOGRAF

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.