Top
ESSENCES

YASOU, O NOUĂ DESTINAȚIE CULINARĂ

Yasou, cea mai nouă destinație culinară, care îmbină gusturile elene cu vibe-ul orașului, s-a deschis pe 8 decembrie, în zona Floreasca din București. Yasou aduce clasicele rețete elene în inima Bucureștiului cosmopolit, reinterpretate pentru cei pe care gândul încă îi poartă la ultima vacanță în Grecia, dar și pentru cei care vor să redescopere aromele mediteraneene.

Yasou - Bucharest

Amplasat într-una dintre cele mai vibrante zone ale capitalei, restaurantul întâmpină vizitatorii cu un design minimalist urban și spații intime, ideale pentru povești lungi și mese savuroase. Autenticitatea gustului este dată de ingredientele folosite, importate, în proporție de 80%, direct din Grecia, de la ferme organice și microproducători locali. Astfel, șofranul este adus direct din Kozani, măslinele și brânza Talagani, din Kalamata, iar mastica, din Chios. Despre ingrediente, metode de preparare, arome și cum se îmbină grecescul și bucureșteanul când vine vorba de mâncare poate povesti oricând Chef Iosif Ștefănescu, autor al rețetelor Yasou. Cu alte cuvinte, Yasou este acolo unde grecescul – aromele mediteraneene, modul specific de a găti și de a savura preparatele – întâlnește bucureșteanul, spiritul orașului într-una dintre cele mai efervescente zone.

Astfel, reușește să aducă ce e mai bun din Grecia, păstrat în ingredientele autentice și în modul de preparare, în inima Bucureștiului. Dincolo de ingredientele de cea mai bună calitate, restaurantul dispune de echipamente de bucătărie performante, precum cuptoarele-grill Josper, folosite în cele mai bune restaurante din lume şi de bucătari renumiţi. Restaurantul Yasou, amplasat pe Calea Floreasca 111-113, București, este deținut de acționarii restaurantului Osho, cartierul Primăverii – București, și ai lanțului de restaurante de tip fast-food Orotoro. Mai multe detalii aici (www.yasou.ro).

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons