Top
INDUSTRY

VIRGIL ABLOH INOVEAZĂ PENTRU EVIAN

Virgil Abloh & Evian

Virgil Abloh îndeplinește astăzi un nou rol, de data aceasta în calitate de “Consilier Creativ” pentru sustenabilitatea design-ului inovativ al producătorul de apă minerală Evian. Designerul, care este și fondatorul companiei Off-White și Director de Creație al Louis Vuitton (segmentul masculin), va ajuta marca franceză să realizeze designul produselor sale în cadrul procesului de devoltare durabilă.

Virgil Abloh & Evian

Conform unei declarații a dlui. Virgil Abloh, “Evian este un brand iconic, cu o puternică moștenire în domeniul creativității și modei”. “Ambițiile mărcii franceze în domeniul sustenabilității se aliniază propriilor mele convingeri, împreună putând să împingem granițele și să explorăm noi zone, în încercarea de a oferi un viitor mai bun următoarelor generații la nivel global”, adaugă dl. Abloh. “Numirea mea face parte dintr-o inițiativă mai amplă în ce privește sustenabilitatea pe care compania franceză s-a angajat să o implementeze în următorii câțiva ani, activitatea urmând să se concentreze pe trei domenii principale: resursele de apă, carbonul și materialele plastice. Acest aspect include trecerea la o emisie de carbon aproape de zero până în 2020, devenind astfel o companie 100% circulară până în 2025, ambiția fiind de a realiza toate sticlele din plastic 100% reciclat.” O altă mențiune vine din partea doamnei Patricia Oliva (Vice-Președinte Marketing în cadrul Evian), aceasta declarând că: “Dorim să utilizăm puterea brandului la nivel global – asumându-ne astfel o poziție de lider – promovând colaborarea în întreaga industrie”. “Ne-am angajat să schimbăm modul de gândire al generației actuale de la “noi putem” la “noi facem”, completează Patricia Oliva.

Virgil Abloh & Evian

Implicarea lui Virgil Abloh nu numai că îi ajută pe cei de la Evian să proiecteze viitoarele produse, ci și să folosească “platforma sa la scară globală, sporind astfel importanța inovației în design și sustenabilitate”. Aliniindu-se la noua abordare, parteneriatul a fost anunțat prin intermediul Instagram, o platformă extrem de populară în rândul fanilor lui Abloh. Alegerea de a colabora cu un nume puternic din industria modei reflectă efortul pe care acest segment economic încearcă să-l realizeze în domeniul durabilității, încurajând astfel și alte mărci să le urmeze exemplul. “Virgil este un exemplu de inovație și creativitate, mai ales că el deține o diplomă în inginerie civilă, printre domeniile de specializare numărând direcțiile creatoare și designul de modă”, completează doamna Oliva. În fine, ca o ultimă mențiune, “Virgil Abloh reprezintă întruchiparea noilor posibilități de dezvoltare ale următoarei generații”, primul proiect al acestei colaborări urmând să fie prezentat publicului în lunile februarie sau martie ale anului 2019. Mai multe detalii aici (www.evian.com).

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons