Top

Când ţi-ai dat voie ultima oară să ieşi din tipare? Când totul în jur ne duce către tehnologie, o ieşire în natură vă poate da lumea peste cap în cel mai frumos mod posibil. Organizarea unui picnic este o activitate de o simplitate extraordinar de frumoasă, şi dacă nu puteţi renunţa la tehnologie, o puteţi folosi pentru a realiza o planificare ce vă asigură una dintre cele mai bune zile. Chiar dacă optaţi pentru o ieşire la malul mării sau a unui lac, într-un parc plin de verdeaţă sau alături de liniştea unui peisaj montan, momentele petrecute împreună în plimbarea până la locaţia aleasă, pregătirea decorului şi servirea mesei împreună va fi cu siguranţă una memorabila şi am decis să vă fim de ajutor cu cinci idei de picnic pentru a putea transforma întreaga zi într-o poveste plină de savoare.

set picnic

Transformaţi planificarea unui meniu pentru picnic într-o experienţă distractivă, chiar dacă poate fi un mare consumator de timp atunci când doriți să degustați unele dintre cele mai bune meniuri și ingrediente. Dacă timpul nu vă permite însă, există posibilitatea de a opta pentru o comandă a unui coș de picnic gourmet de la una din companiile specializate în livrarea acestora, în locul şi momentul indicat de dumneavoastră, asigurând astfel şi o surpriză plăcută partenerului dumneavoastră. Caviar, somon, foie gras, carne de vită, alături de un deliciu de început cu bomboane fine de ciocolată sau biscuiți pot constitui un preludiu romantic al acestei aventuri şi este, în acelaşi timp, o abordare mult mai elegantă, dacă nu optaţi pentru clasicele sandwich-uri.

petrossian caviar

Atenţia la detalii este întotdeauna un atu, astfel încât modul de păstrare al produselor este o componentă importantă pentru un picnic reuşit. În funcţie de meniul stabilit, e bine de luat în calcul că unele alimente necesită refrigerare înainte sau în timpul petrecut la picnic. Produsele delicate, precum somonul sau caviarul, alături de cele mai bune brânzeturi franţuzeşti (www.mesange-fromagerie.ro), au nevoie de un loc optim pentru a putea fi păstrate în condiţii optime, la fel ca şi unele băuturi ce au nevoie să stea la rece sau chiar la gheaţă. Şi dacă nu ştiţi unde puteţi găsi un astfel de coş, vă putem recomanda să apelaţi la Petrossian Caviar (www.petrossian.com), cu menţiunea că pot fi ținute în spații special realizate pentru astfel de evenimente.

vinimondo super toscane

La un picnic deosebit şi o ieşire în aer curat se recomandă să aveţi, în funcţie de preferinţe, un vin bun (www.vinimondo.ro) sau o şampanie vaporoasă (www.finestore.ro/sampanie), dar înainte de toate, asiguraţi-vă că produsele alimentare sunt într-o asociere bună cu ceea ce aţi ales. În funcție de alegerile gastronomice făcute, vă recomandăm să luați în calcul un recipient special pentru păstrarea optimă a acestor băuturi, pentru a le putea savura la adevărata lor valoare.

Casmir Loro Piana

Decorul este un aspect la fel de important ca şi restul alegerilor, astfel că puteţi lua câteva perne confrotabile, aruncate peste pătura din cea mai bună lână sau un șal de Cașmir (www.loropiana.com) menit să vă protejeze de adierea vântului în anumite momente ale zilei. Planificarea atentă şi importanţa acordată detaliilor vă ajută să oferiţi partenerului cea mai frumoasă zi, aşa cum v-aţi imaginat-o din primul moment, creionând astfel amintiri memorabile.

beoplay

Nu vă trebuie o ocazie specială pentru organizarea unui picnic, dar alegerea de a petrece una din cele mai frumoase zile alături de partener, vă poate provoca să planificați şi activități suplimentare, de divertisment, pentru ca această ieșire să fie una de neuitat. Un dans romantic sau vizionarea unui film pot fi realizate cu uşurinţă într-o atmosferă plăcută dacă aveţi o boxă cu Bluetooth, cum este BeoPlay A2 Active (www.soundvision.ro), la fel cum un joc de societate vă poate destinde şi entuziasma elegant. Orice aţi alege, distracția și meniurile de calitate nu trebuie să umbrească atenția pe care o acordați partenerului dumneavoastră!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons