Top
STYLE

SUGESTIE PENTRU VALENTINE’S DAY

Magia poveştii personale este cea care dă savoare vieţii, iar Valentine’s Day a devenit sărbătoarea internaţională a poveştilor de iubire. Se spune că o poveste delicioasă este cea în care iubirea se serveşte zilnic, în porţii nelimitat de mari, se presară cu zâmbete, sărutări şi îmbrăţişări într-un cadru special. Degustarea zilnică se pare că poate crea dependenţă şi se recomandă să o adăugaţi în meniul zilnic.

roses

Şi dacă tot vorbim de meniu, o cină gourmet la lumina lumânărilor, plină de senzualitate, un vin bun servit într-un cadru romantic, o şedinţă de relaxare la Spa sau o evadare într-unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din capitală pot fi ingredientele perfecte pentru o delicioasă zi a îndrăgostiţilor. Ne-am propus să vă recomandăm patru locaţii, ce pot transforma această zi într-o porţie mare de fericire şi o amintire ce dăinuie peste ani.

diplomat

Diplomat Club – Restaurantul Diplomat reprezintă un mix vizual armonis între clasic şi modern, ce te îmbie într-un decor rafinat cu un şemineu primitor, scaune distinse de catifea, iluminat interior select, un spaţiu cu detalii de fineţe ce nu pot lăsă pe nimeni indiferent. Pentru cei care iubesc oazele de linişte şi atmosferele rafinate, locaţia situată pe malul lacului Herăstrău poate fi alegerea perfectă pentru petrecerea de Valentine’s Day. Mixul rafinat poate răsfăţa nu doar simțul vizual, ci şi alegerile culinare deosebite asociate cu vinurile fine, selectate din crama unică a restaurantului. Sunteţi invitaţi să vă bucuraţi în doi de muzica live, în compania extraordinarei voci a Vioricăi Pintilie, alături de cea mai fină şampanie, valet parking şi hostess. Mai multe detalii aici (Șos. București – Ploiești; Tel: 0720.880.330; www.restaurantdiplomat.ro).

sheraton bucharest

Sheraton Bucharest Hotel – o locaţie ce transmite un complex sentiment de beatitudine prin rafinamentul camerelor ce te transportă instantaneu într-o stare de vacanţă, ce nu îţi lasă nimic altceva de făcut decât să te bucuri de partener şi să parcurgeţi împreună un întreg concept de răsfăţ ce cuprinde o sesiune de masaj, completat de un prosecco şi de preparatele potrivite personalităţii fiecărui cuplu. Primii paşi făcuţi în interiorul camerei impecabile te poartă cu privirea către nelipsiţii trandafiri roşii, ferestrele colosale ce permit luminii să pătrundă în rafinamentul decorului, confortul luxos al aşternutului şi două cafele ce aşteaptă aburind începutul unei mini-vacanţe pline de intensitate. Mai multe detalii aici (Calea Dorobanți 5 – 7; Tel: 201.50.00; www.sheratonbucharest.com/ro).

thaico spa

Thaico Spa – Vă invită la o baie cu lapte și petale de trandafiri, masaj cu uleiuri esențiale, șampanie, fructe și o atmosferă care vă poartă pentru câteva ore în cea mai romantică și relaxantă vacanță petrecută într-o atmosferă asiatică. Experții Thaico Spa au îmbinat tehnicile de masaj tradițional asiatic, aromele exotice ale ingredientelor organice și cele mai delicate texturi în ritualuri complexe, pentru ca Valentine’s Day să fie un răsfăţ al simţurilor dedicat cuplurilor în spaţiile special amenajate pentru acest tip de terapie, recomandarea noastră fiind de a-l încerca cel puţin 90 – 120 de minute, pentru a vă bucura de o relaxare deplină. Mai multe detalii aici (Intr. Sevastopol; Tel: 0725.416.586; www.thaicospa.ro).

tasting room

Tasting Room by Ethic Wine – Pentru că o sărbătoare în doi este mai delicioasă în compania unui vin de calitate. Situat în cadrul romantic al unei zone deosebite din capitală, Tasting Room vă propune o întâlnire cu bucătăria fusion, ingrediente de calitate, naturale şi cele peste opt sute de etichete de la Ethic Wine. Cochet, iluminat discret, vă invităm la un melange al designului european cu influențe orientale subtile. Notele mediteraneene, prezente în amenajarea spațiului, sunt excelent personalizate şi în meniul gândit din prisma asocierii cu vinul de calitate. Pasionaţii de vin vor fi cu siguranţă încântaţi de platourile cu brânzeturi, paștele cu trufe şi carnea de viţel, alături de ciocolată şi îngheţată de vanilie, ce se regăsesc în meniul special creat pentru această zi. Mai multe detalii aici (Str. Puțul lui Zamfir; Tel: 0754.993.953; www.tastingroom.ro).

Foto Credit: Getty Images & Rusu Dumitru Costinel (www.costinrusu.ro).

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons