Top
STYLE

SANTORINI, O NOUĂ REȘEDINȚĂ LUXOASĂ

Canaves Oia Epitome

Am ajuns în Santorini în urmă cu treisprezece ani. Știam istoria insulei, dar voiam să văd cu ochii mei cum arată acest loc fabulous din arhipelagul grecesc. Printre locurile vizitate, Oia este cu siguranță locul pe care îl iubesc din suflet, fiind singurul punct de pe insulă unde ai ocazia să admiri atât priveliștea din interiorul insulei, cât linia țărmului scăldat de apele cristaline ale Mării Mediterane. Pentru oaspeții care doresc să profite de liniștea și apele albastre ce înconjoară insula, o nouă destinație luxoasă se află la dispoziția lor.

Așadar, situat într-un loc liniștit, la nord de micuțul orășel Oia, Canaves Oia Epitome, membru în Small Luxury Hotels of the World, este pregătit să ofere oaspeților privelișți spectaculoase și relaxante. Inaugurat în luna mai (a.c.), Epitome, ce oferă posibilitatea de admira satul pescăresc Ammoudi, este ultima proprietate intrată în posesia familiei Chaidemenos – brandul Canaves Oia fiind inaugurat în anul 1985, atunci când au început transformarea unor mici construcții din micuțul sat de secol XVII (Oia) în hoteluri de tip boutique – astăzi majoritatea dintre ele fiind unele dintre cele mai iconice reședințe din insulă. Proprietarii, Yiannis și Anna Chaidemenos, au fost influențați de aspectul minimalist al insulei Santorini, ei reușind să înglobeze elementele locale în reședințele elegante și luxoase împrăștiate de-a lungul insulei. Cu doar douăzeci și patru de apartamente și vile, fiecare dintre acestea dotate cu piscine private, discreția fiind integrantă din standardul Epitome. Camerele dispun de un deisgn specific Cicladelor, minimalist (nelipsind albul strălucitor, porțile arcuite și accentele din piatră naturală), cu terase extinse și șezlonguri ce permite oaspeților să admire fabulosul peisaj ce se deschide în acest colț de insula. Și, deși proprietatea este una mică, fiecare tip de cameră are ceva special de oferit.

Suite-ul Honeymoon dispune de o piscină proprie și una dintre cele mai înalte terase din insulă, în timp ce Epitome Polol Villa se mândrește cu cea mai mare piscină, o cabină private, saună și o terasă spațioasă. Totodată, în cadrul Aqua Retreat Two Bedroom Pool Villa ve-ți regăsi două dormitoare ce se întind pe întregul etaj și două verande – una cu o grădină luxuriantă, hamac și spațiu de servit masa, în timp ce a doua dispune de o piscină cu pereți din sticlă – oferind celor care înoată posibilitatea e a privi în interiorul dormitorului inferior. De asemenea, resortul dispune de un restaurant și un lounge bar cu terasă, aici fiind disponibile cocktail-uri artizanale, preparate tradiționale și o extraordinară priveliște asupra apusurilor de soare. Printre facilitățile oferite, regăsim un shuttle bus pentru transportul către una dintre plajele din zonă – Katharos, înconjurată de stânci vulcanice – tratamente Spa și o clasă de Yoga. Dacă am reușit să vă trezesc interesul, nu-mi rămâne decât să vă menționez existența ruinelor unei vechi mănăstiri ortodoxe, acest loc fiind și punctul din care puteți admira cel mai bine insula. Mai multe detalii aici (www.canaves.com/canaves-oia-epitome).

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons