Top
ESSENCES

RUINART, EXPERIENȚĂ ÎN NOTTING HILL

Fiecare dintre noi suntem în căutarea unei experiențe deosebite, a unui loc sau produs excepțional și, dacă sunteți de acord cu Jean Paul Sartre că „Hell is Other People”, această nouă inaugurare a hotelului ar putea fi pentru dumneavoastră una dintre cele mai deosebite experiențe de călătorie. Astfel, designerul Jonathan Anderson și platforma electronică Clos 19 colaborează cu casa de șampanie Ruinart pentru a crea un hotel pop-up în inima cartierului londonez Notting Hill, locația oferind clienților un singur dormitor.

Jonathan Anderson

Champagne Ruinart – Jonathan Anderson

Deschis pentru doar zece nopți, între 4 și 14 iulie 2019, micuțul hotel oferă oaspeților cina, patul și micul dejun – binențeles, alături de șampanie Ruinart – pentru maxim două persoane dispuse să achite costul unei nopți de cazare. Hotelul 1729, denumit după anul în care a fost înființată prima casă de șampanie din lume, beneficiează de prezența dlui. Jonathan Anderson (Designer și Fondator al J.W. Anderson și Creative Director al etichetei Loewe) și va exprima “povestea Ruinart printr-un filtru contemporan”. De altfel, eveniment constituie o primă colaborare între designerul nord-irlandez și casa franceză, precum și prima lui incursiune în lumea ospitalității. “Sunt fascinat de istoria casei Ruinart și mi-a plăcut ideea de a fi parte a creativității pentru această experiență”, a declarat designerul. “Cred că în această direcție se îndreaptă și moda: experiența”, completează J. Anderson. Practic, este cel de-al doilea an în care Ruinart – aflată în portofoliul grupului LVMH – creează un hotel cu un singur dormitor. În ce privește viziunea lui J. Anderson asupra proiectului, aceasta nu a fost încă dezvăluită, prima ediție fiind realizată sub bagheta lui Tom Hingston – el având ca sursă de inspirație peșterile pe care casa Ruinart le-a utilizat pentru depozitarea primelor sale șampanii (clienții beneficiind și de un meniu special, realizat de bucătarul danez Bo Lindegaard). În cadrul pachetului oaspeții primesc cazare timp de o noapte – pentru două persoane – cina și micul dejun, alături de o selecție Ruinart Cuvées și transfer cu șofer personal, prețul sejurului fiind de aproximativ 1400 Euro. Totodată, oaspeții hotelului pot invita până la șase persoane pentru a împărtăși din experiența culinară asociată, costul serviciului suplimentar fiind de circa 180 Euro (pentru fiecare invitat în parte). În fine, dacă v-am convins, nu ne rămâne decât să îndrumăm către pagina producătorului de șampanie, mai multe informații fiind disponibile aici (RUINART).

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons