Top
STYLE

ROVINJ BEACH POLO CUP, CROAȚIA

rovinj beach polo cup

Pentru al treilea an consecutiv, Rovinj Beach Polo Cup – un eveniment sportiv, turistic și social unic în Croația – are loc în orașul Rovinj. Ediția din acest an reunește jucători de elită al acestui sport regal, turneul urmând a se desfășura între 8 și 10 iunie, în locația tradițională – pe plaja Porton Biondi Beach din Rovinj.

Țînând cont de succesul primelor două ediții, organizate de Adris Group și Maistra, Rovinj Beach Polo Cup revine cu nume importante din acest sport, organizatorii anunțând că programul de desfășurare a turneului va fi însoțit de un bogat program de divertisment. Astfel, turneul urmează să se bucure de prezența starului internațional Sophie Ellis-Bextor, aceasta susținând un scurt recital pe arena de polo în data de 9 iunie, ca parte a Rovinj Summer Music Festival. De asemenea, publicul are ocazia să se bucure de un număr important de DJ-i celebri, alături de Rovinj Majorettes și spectacole tematice de dans – reprezentantul Croației la Eurovision (Franka Batelić) urmând să susțină un scurt recital la festivitatea de închidere a turneului. Conform domnului Uwe Zimmermann (Președintele Comitetului de Organizare al Rovinj Beach Polo Cup), “Suntem onorați de faptul că Rovinj devine un centru important de cultură și activitate sportivă pentru al treilea an consecutiv, vizitatorii urmând să se bucure de un divertisment de calitate. Șase echipe internaționale – cu jucători de unsprezece naționalități diferite – pot fi urmărite de public, fanii acestui sport având ocazia să se bucure de parada tradițională a jucătorilor și cailor lor, traseul mergând de la arena sportivă și până în centrul orașului. De asemenea, suntem încântați să anunțăm participarea în acest an a unor sportivi de sex feminin”. O altă facilitate oferită de organizatori este mărirea capacității arenei, noua arena beneficiind de dotări moderne și vederi spectaculoase asupra părții vechi a orașului Rovinj.

De asemenea, oaspeții vor avea posibilitatea de a urmări meciurile de polo dintr-un salon VIP (întins pe trei nivele), pe parcursul turneului cele mai bune restaurante din Rovinj oferind meniuri speciale dedicate acestui eveniment. Practic, turneul Rovinj Beach Polo Cup reușește să plaseze Croația printre destinațiile de top ale lumii – enumerând aici orașe precum Dubai, New York sau Miami – reafirmând încă odată Rovinj (situat în provincia Istria) drept una dintre cele mai interesante destinații ale momentului. Combinația de sport, delicatese gastronomice, evenimente exclusive și posibilitatea de a vă bucura de istoria și atracțiile din Rovinj, fac ca acest oraș să atragă din ce în ce mai mulți vizitatori – în principal pasionați de polo. De altfel, conform celor declarate de domnul Tomislav Popović (Membru în Consiliul de Administrație al grupului Adris și Președintele Consiliului de Administrație al Maistra), “Ca una dintre cele mai importante companii de turism croate, Maistra oferă oaspeților săi cazări în condiții de lux și experiențe gastronomice de neegalat în Rovinj – una dintre destinațiile de top din Croația. Organizând evenimente sportive de top, precum Rovinj Beach Polo Cup, Croația devine o destinație dorită la nivel internațional”. Mai multe informații despre turneul Rovinj Beach Polo Cup sunt disponibile aici (www.rovinjbeachpolocup.com).

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons