Top
STYLE

RESORTPASS, VACANȚE ÎN STATELE UNITE

Royal Palms Resort & Spa, Phoenix

Dacă dorești să călătorești în Statele Unite, vă oferim posibilitatea de a accesa platforma ResortPass –  o interfață specializată în rezervări on-line – care oferă călătorilor posibilitatea de a accesa facilitățile de cazare din principalele orașe nord-americane. Prin accesarea platformei ResortPass puteți profita de facilitățile unui resort, precum bazine, Spa-uri sau restaurante, fără a te angaja la rezervarea propriu-zisă a uneia dintre aceste servicii.

Royal Palms Resort & Spa, Phoenix

În acest mod, fiecare dintre dumneavoastră își poate planifica mult mai ușor o călătorie de vacanță în Statele Unite. Noul serviciu (lansat în anul 2016 de doamnă Amanda Szabo) a câștigat rapid în popularitate printre proprietarii din zonă, precum și printre oaspeții care doresc să-și îmbunătățească experiențele de vacanță cu facilități de lux, fără ca prețul per noapte să crească. De altfel, după cum menționează doamna Szabo – aflată în vizită în regiunea Californiei – a observat nenumărate piscine și Spa-uri fără prea mulți clienți, și-a dat seama că există o oportunitate neexploatată pentru aceste hoteluri – existând posibilitatea de a genera venituri suplimentare prin intermediul unei platforme ușor de utilizat de către consumatori (doar pentru rezervări temporare).

Cu sediul în Santa Monica, ResortPass oferă în prezent accesul la peste șaptezeci de hoteluri și stațiuni de lux din Arizona, California, Florida, Texas, Hawaii și New Mexico, cu intenția de a adauga mai multe orașe din Statele Unite în perioada următoare. Practic, prin intermediul acestei interfațe, ResortPass oferă accesul la facilități precum închirierea de șezlonguri la piscine, resorturi, Spa-uri și servicii de fitness – permisele de acces având tarife ce pleacă de la 25 Dolari/Zi/Persoană. Pentru anul în curs, platforma on-line se așteaptă să crească numărul de utilizatori, precum și numărul de facilități puse la dispoziția oaspeților. Mai multe detalii aici (www.resortpass.com) – Foto: Royal Palms Resort & Spa, Phoenix (Arizona).

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons