Top
ESSENCES

PHARRELL WILLIAMS, LOUIS XIII 100 YEARS

În data de 13 noiembrie 2017, coniacul LOUIS XIII a lansat în premieră „100 Years”- The Song We’ll Only Hear If We Care, piesa pe care o vom asculta doar dacă ne pasă – o compoziție muzicală creată de Pharrell Williams care va fi lansată publicului în anul 2117. Proiectul are la bază o preocupare comună atât a brandului LOUIS XIII, cât şi a lui Pharrell pentru problemele legate de mediu. Melodia originală este o expresie creativă a relației dintre natură și timp, precum și a efectului pe care oamenii îl au asupra mediului.

Pentru că fiecare decantor de LOUIS XIII reprezintă încununarea muncii de-o viață a generații întregi de maeștri pivniceri, LOUIS XIII gândeşte întotdeauna cu un secol înainte. Piesa lui Pharrell a fost înregistrată pe un disc făcut din lut din solul calcaros al regiunii Cognac și depozitată în pivnițele LOUIS XIII într-un seif de ultimă generație conceput special de Fichet-Bauche care poate fi distrus doar dacă este scufundat în apă. Dacă nivelul apei continuă să crească la o rată alarmantă din cauza schimbărilor climatice, oamenii de știință prognozează că, într-o sută de ani, o porțiune semnificativă din uscatul întregii lumi s-ar putea afla sub apă. Singura cale de a ne asigura că această piesă muzicală originală va fi ascultată în 2117, un secol de acum înainte, este să ne preocupăm de consecințele dezastruoase ale încălzirii globale – dacă nu ne schimbăm modul de viaţă în sensul protejării mediului, generațiile viitoare nu vor putea asculta acest cântec. „100 Years”, piesa semnată de Pharrell Williams va fi lansată în 2117, dar numai dacă ne pasă. #Ifwecare. „Apreciez faptul că LOUIS XIII gândește cu un secol înainte”, a spus Pharrell Williams. „Cu toții ar trebui să facem același lucru pentru această planetă. Avem un interes comun de conservare a naturii pentru viitor. Fiecare sticlă este încununarea eforturilor de-o viață ale mai multor generații. Totul se rezumă la moștenire și transmiterea pe mai departe.” Pharrell se implică de mult timp în activități de protecție a mediului și de responsabilizare a oamenilor pentru a conştientiza schimbările climatice.

„100 Years” a avut premiera în cadrul unei petreceri de audiție private în Shanghai, unde Pharrell a prezentat melodia doar o singură dată. Cei o sută de norocoși invitați prezenți la eveniment nu au avut voie să înregistreze experiența, astfel încât melodia rămâne un secret pentru secolul viitor. LOUIS XIII și Pharrell si-au propus să-i inspire pe acești invitați să ia măsuri și să-i motiveze și pe ceilalți să se implice în eforturile internaționale de diminuare a încălzirii globale. De asemnea, domnul Ludovic du Plessis (Global Executive Director LOUIS XIII) declara, „Suntem incredibil de mândri de acest proiect inovator”. „Natura și timpul se află în centrul a tot ceea ce facem. Dacă mediul este instabil, nici cel mai mare maestru pivnicer nu va putea crea amestecul excepțional LOUIS XIII. Încălzirea globală reprezintă una dintre cele mai importante chestiuni ale secolului XXI; prin proiectul „100 Years”- The Song We’ll Only Hear If We Care, sperăm să inspirăm oamenii din întreaga lume să ia măsuri.” În 2015, LOUIS XIII a încheiat un parteneriat cu renumitul actor și vizionar creativ John Malkovich pentru a crea „100 Years: Filmul pe care nu-l vei vedea niciodată”, o lucrare artistică destinată a ne pune pe gânduri şi care explorează relația dintre trecut, prezent și viitor. „100 Years – piesa pe care o vom asculta doar dacă ne pasă” a fost prezentată în premieră în Shanghai în data de 13 noiembrie 2017. Mai multe informații aici (www.louisxiii-cognac.com).

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons