Top
STORIES

PANERAI TRAITS CU MASSIMO BOTTURA

panerai traits

Bucătarul italian Massimo Bottura, al cărui restaurant Osteria Francescana din Modena a primit trei stele Michelin, explică importanța motto-ului său “Tradiție în Evoluție” în filmul realizat pentru Panerai Traits (pe încheietura mâinii el purtând un Tuttonero Luminor 1950 3 Days GMT Automatic Ceramica).

panerai traits

De altfel, domnul Massimo Bottura (bucătar-fondator al restaurantului Osteria Francescana din Modena) este starul seriei “INNOVAZIONE” din cadrul proiectului Panerai Traits, o serie creată de Officine Panerai în colaborare cu patru personalități international – ce aduc în prim plan perfecțiunea și caracteristicile distinctive ale mărcii. Un exemplu îl oferă Osteria Francescana, premiat în 2016 de către ”The World’s 50 Best Restaurants” ca una dintre cele mai căutate destinații cult la nivel internațional, localul bucurându-se de tradiția remarcabilă a bucătăriei italiene – revizuită de Chef Bottura într-o manieră inovatoare, sub motto-ul “Tradiție în Evoluție”. “Priviți trecutul întrun mod critic, nu nostalgic. Pentru a inova, este necesar să luăm ce e mai bun din trecut și să le utilizăm pentru a crea viitorul”, menționează domnul Bottura în filmul realizat în diverse locații din Modena, inclusiv în Piazzale Grande, în piața istorică Albinelli și în cadrul restaurantului său. De altfel, bucătăria lui Massimo Bottura utilizează tradițiile culinare italiene și ingredientele de cea mai înaltă calitate din “valea alimentelor” din Italia, regiunea centrală unde este situat orașul Modena. Evoluția sa este rezultatul cercetărilor neobosite și al inovației continue, permițând Osteriei Francescana să ofere clienților săi o experiență creativă, unică și autentică.

La încheietura mâinii, domnul Massimo Bottura are un Tuttonero – Luminor 1950 3 days GMT Automatic Ceramica (PAM00438), unul dintre ceasurile care exprimă cel mai bine capacitatea companiei de a crea modele combinând cele mai bune tradiții de orologerie, design iconic și dinstinctiv Panerai, precum și materialele de ultimă oră și soluții tehnice – aceleași caracteristici care se regăsesc și în bucătăria Osteriei Francescana. Întâlnirea dintre Massimo Bottura și Panerai este comunicată prin intermediul filmului și fotografiilor pe site-ul www.paneraitraits.com și pe canalele media sociale (ale domnului Massimo Bottura și companiei Panerai). Capitolul “INNOVAZIONE” închide prima serie “Panerai Traits”, în cadrul ei având ocazia să urmărim patru talente internaționale, aceștia având ocazia să descrie pasiunile lor în domenii care definesc trăsăturile distinctive ale mărcii: legătur cu SEA (marea) – prin campionul la scufundări Guillaume Néry, puritatea DESIGN-ului – prin domnul Costas Voyatzis (fondatorul site-ului www.yatzer.com) și căutarea unui LIGHT perfect – perfecționate de fotograful american Jason M. Peterson – #paneraitraits.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons