Top
STYLE

MONTBLANC URBAN RACING SPIRIT

Pentru exploratorul urban, viața în oraș este o cursă zilnică, un sprint constant spre linia de sosire. Fie că traversează străzile aglomerate spre o întâlnire de business, fie că aleargă de la un cartier la altul pe bicicletă sau chiar agitația de week end pentru a prinde cel mai nou spectacol sosit în oraș, viteza și performanțele sunt esențiale. Cu noua colecție “Urban Racing Spirit”, Montblanc a creat partenerul perfect pentru ritmul agitat și neașteptat al vieții orașului. În timp ce confortul și funcționalitatea definesc atributele colecției, o combinație de piele neagră netedă și perforată, inspirată de mănușile de epocă, oferă colecției un aspect deosebit de sportiv.

Reamintind de dungile imprimate pe mașinile de curse din anii 1970, detalii în nuanțe de roșu sunt imprimate pe fermoare și bretele, elementul de design îmbunătățind astfel atitudinea sportivă a colecției “Urban Racing Spirit”. Referința elegantă a vitezei este prezentată de căptușeala specială din jacquard și liniile roșii punctate. “Urban Racing Spirit” răspunde atât cerințelor afacerii, cât și timpului liber, vitezei și provocărilor de zi cu zi a business-ului dumneavoastră. Un “Document Case Slim” cu un compartiment principal, fața și buzunarele cu fermoare – atât în exterior, cât și în interior – se alătură celor două buzunare speciale pentru telefon și instrumente de scris, un partener perfect pentru dumneavoastră. Conceput pentru exploratorul din tine, aflat mereu în mișcare, rucsacul dispune de un buzunar lateral pentru o sticlă cu apă și un compartiment cu fermoar pentru o pereche de pantofi de schimb, un element practic al noii colecții de accesorii de la Montblanc. La intersecția dintre “Formal Business” și “Casual Style”, “Messenger and Envelope Bags” este o piesă versatilă pentru efectuarea unei excursii urbane – în timp ce o călătorie mai lungă poți beneficia de două genți de voiaj cu dimensiuni diferite.

De asemenea, ”48h Bag” reprezintă soluția ideală pentru drumuri de business scurte, în special pentru cei care doresc să îmbine această călătorie cu o scurtă explorare a orașului, compartimente dedicate pentru tehnologie (laptop, telefon mobil) fiind regăsite alături de cele pentru lenjeria personală. Pentru timpul liber, “Duffle Bag” oferă un plus de eleganță prin spațiul generos de depozitare și detaliile delicate ce au fost inspirate din cursele de automobile. Geanta dispune de un compartiment principal, un buzunar frontal cu fermoar, în timp ce în partea inferioară regăsim un spațiu destinat încălțămintei. Articolele de marochinărie vin să completeze colecția “Urban Racing Spirit”, portofelele cu sloturi verticale pentru carduri de credit făcând ca acestea să fie mai compacte și îmbunătățindu-le silueta sportivă. Colecția “Urban Racing Spirit” este disponibilă începând cu 1 septembrie 2018 în boutique-urile Montblanc din întreaga lume. Mai multe detalii aici (www.montblanc.com).

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons