Top
TOSCANA

LA PINETA, O VILĂ LA MALUL MĂRII

Villa La Pineta

O descoperire rară, această vilă este situată în stațiunea exclusivistă Roccamare, la doar câțiva pași de o splendidă și izolată plajă. În apropiere vom regăși ape cristaline și nisip fin, natura sublimă a regiunii Grosseto (provincie aflată la sud-vest de Florența) fiind un secret bine păstrat al coastei toscane. Aici, în apropiere de orășelul Castiglione della Pescaia și amplasată într-o pădure de pini (învecinată cu plajă), am regăsit eleganta și spațioasa vilă La Pineta.

Situată în apropiere de mare, bine ascunsă de pădurea de pini, La Pineta este un resort privat înconjurat de peluze bine îngrijite. Proiectată de un architect faimos și obiect de studiu universitar, vila combină armonios tradițiile toscane cu accentele moderne, oferind celor care îi trec pragul un sejur liniștit și relaxant – atât în aer liber, cât și în interior. Living-ul include un salon spațios și confortabil cu deschidere către grădină și o zonă de relaxare ce dispune de șemineu și pian. La câțiva pași vom regăși zona pentru servit masa, cu douăsprezece locuri și luminator. În serile calde de vară, masa poate fi servită într-un spațiu special amenajat pe terasa vilei, acesta comunicând cu living-ul și oferind priveliști spectaculoase către grădina reședinței. Zona de living beneficiează de o bucătărie foarte bine echipată, prevăzută cu două frigidere Liebher, două congelatoare, o plită și un cuptor. De asemenea, există o cămară separată, un birou, o zonă de entertainment dotată cu canapele și TV prin satelit. Cele șapte dormitoare cu care este prevăzută vila sunt decorate individual și sunt distribuite pe diferite nivele, cinci dintre ele beneficiind de aer condiționat, băi și camere cu duș. La capătul unui coridor vom întâlni dormitorul principal (realizat într-o paletă de culori ce includ gri-ul și albastrul deschis), acesta fiind dotat cu pat dublu, dressing separat și o baie în tonuri de culoare roz și gri – o cadă în stil victorian și duș separat. Referitor la celelalte camere, trei sunt duble și trei de tip twins. Spațiul exterior este dominat de grădina și piscina cu dimensiuni de 16 x 8 metri, alături regasind și o mică piscină pentru copii.

După înot, aveți posibilitatea să vă relaxați cu ajutorul șezlongurilor din lemn de tek sau puteți apela la o sesiune de pilates și yoga într-o loggie acoperită – special destinată acestui tip de relaxare. Totodată, pentru cei care doresc să înoate în mare, la o distanță de numai șaptezeci de metri veți ajunge la o plajă extrem de curată, rezervată în mod special pentru invitații vilei. Pentru oaspeții resortului există o serie de cabane de plajă speciale, acestea fiind dotate cu bănci din lemn de tek, mese și șezlonguri. Pentru cei cu spirit de aventură, există ocazia de a descoperi zona de coastă, de a naviga sau de a apela la o serie de sporturi nautice, precum windsurfing, snorkeling și scuba-diving. De asemenea, există posibilitatea de a vă plimba pe străduțele orășelului Castiglione della Pescaia, de a gusta una dintre băuturile răcoritoare servite în cadrul clubului Punta Ala Golf Club sau de a explora istoria poporul etrusc la Muzeul de Arheologie din Vetulonia. Pentru cei care doresc să ajungă acolo, trebuie să știți ce veți beneficia de serviciile lui Domenico (Managerul Vilei), în sarcina lui intrând curățarea și întreținerea piscinei, precum și păstrarea în bune condiții a spectaculoasei grădini. De asemenea, el are grijă de toate nevoile dumneavoastră, inclusiv organizarea unor mese private (cu bucătar privat), rezervări la cele mai bune restaurante din zonă, antrenor personal, maseuză și cosmeticiană, precum și posibilitatea de a închiria o navă în regim de charter. Dacă v-am convins, nu-mi rămâne decât să vă invit să accesați pagina oficială a resortului. A Presto!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons