Top
STYLE

KASBAH TAMADOT, TENTAȚIA BERBERĂ

Având în vedere înclinația domnului Richard Branson pentru tot ce înseamnă experiențe luxoase, este foarte corect să ne așteptăm la unul dintre cele mai extravagante oued-uri, Kasbah Tamadot respectând rețeta impusă de cunoscutul om de business. Kasbah Tamadot este un refugiu situat în Munții Atlas (Maroc), reședința de tip boutique fiind una dintre cele mai spectaculoase destinații ale momentului din acest colț de lume.

Kasbah Tamadot

Iar când ne referim la această impresionantă locație, trebuie să luăm în calcul bogata mosternire a reședinței Kasbah Tamadot. Situată pe versanții Munților Atlas, reședința se bucură de impresionantele priveliști ale locului, aceasta putând fi închiriată integral pentru uz privat. De altfel, se pare că aceasta este cea mai bună recomandare pentru un astfel de resort. Zece corturi tradiționale își așteaptă oaspeții, ele fiind decorate cu motive tradiționale berbere, din care șase dispun de jacuzzi și terase private, priveliștile montane putând fi admirate din șezlonguri confortabile. Designul interior se bucură de piese de colecție, responsabil cu această alegere fiind un colecționar de renume – domnul Luciano Tempo.

Mai mult de atât, o mulțime de antichități împodobesc cele douăzeci și opt de camere și apartamente aflate la dispoziția oaspeților. De asemenea, băile sunt decorate în stil tradițional, începând cu distribuitorul de săpun și până la ornamentele autentice ce marchează spațiul de locuit. Dacă am reușit să vă trezim interesul pentru această reședință, nu-mi rămâne decât să vă îndrum către pagină oficială a proprietății. Mai multe detalii aici (www.virginlimitededition.com/en/kasbah-tamadot).

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons