Top
WATCHES

HYT H2O. Senzual. Transparent.

HYT - H2O

Pentru a crea H20 (www.hytwatches.com), călătoria în timp a devenit destinația. O călătorie inspirată de explorarea rădăcinilor noțiunii de “timp”, reamintind aici pe Clepsydra din mitologia Greciei antice – cea care a indicat trecerea timpului prin transferarea nisipului dintr-un recipient în altul. De asemenea, a fost luată în calcul rotunjimea pământului – observată de oamenii de știință, filozofi și matematicieni în jurul anului 600 i.Hr.

Patru mii de ani mai târziu, radical, dar totodată contemporan, H2O este prezentat pasionaților de orologerie, designul său tridimensional și mecanica fluidă confirmând încă odată faptul că timpul este cel care face lumea să meargă (mereu înainte). Știința și arta oferă o perspectivă cu totul nouă asupra orologeriei într-un ceas care sărbătorește vizibil esența timpului. Prima se concentrează pe inovația tehnică, în timp ce a doua este centrată pe impactul vizual. Măsurarea exactă a trecerii timpului marchează încheierea unei aventuri provocatoare, sfidarea gravitației fiind doar una dintre reperele tehnice pe care le-a atins fluiditatea timpului. Nuanța maronie în care este realizat ceasul este completată de lichidul roșu, un simbol ce face legătura cu scurgerea timpului încă din antichitate, punctul de întâlnire al acestei substanțe reprezentând prezentul atât de prețios. Un mecanism special, creat cu APRP pentru uzul exclusiv al acestui ceas, este dedicat preciziei. Calibrul este completat de douăzeci și opt de bijuterii, ediția limitată beneficiind de o carcasă din PVD în nuanță de maro.

Transmisia fără întrerupere între mișcarea mecanică și modul fluid are loc prin transformarea rotației într-o mișcare liniară, prin utilizarea unui sistem de ghidare cu came. Un indicator de oră și o flanșă realizată dintr-o bucată de metal se adaugă la portofoliul de expertiză. Noul ceas H2O oferă o perspectivă revigorantă a timpului – alcătuită dintr-un cristal de safir de tip “cloche” – mecanismul fiind amplasat într-o carcasă din oțel inoxidabil, acoperită cu PVD în nuanță de maro – în timp ce partea anterioară a ceasului este realizată din safir roșu. Limbajul de design tridimensional este subliniată de poziționarea înclinată a celor două piese din rodiu, precum și a numerelor placate cu același material – ce par simultan să plutească și să amintească de precizie. Un ceas destinat să ne convingă că trecerea timpului trebuie în permanentă urmărită. Mai multe detalii aici (www.hytwatches.com).

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons